Epic Games har pausat utvecklingen av Unreal Tournament

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Majorkraft:

Jodå har väl lagt ca 1½ timme speltid på det hemma hos min bror som har en 7½ åring som spelat det i flera månader. Han grejar det fint förutom att han kanske inte växlar mellan bygg och vapen lika fort som eliterna gör samt är inte lika uppmärksam på sin omgivning.

Visst finns det taktiska element i Fortnite men mest handlar det om att hitta ett ok vapen, samla en jävla massa byggmaterial och sen kunna smälla upp fula fort och ramper och växla mellan bygg och vapen fort som fan.
Antar att det är själva byggandet som irriterar mig mest då det ser så ...dumt ut helt enkelt.

"En och en halv timme."
Ja du har ju verkligen spelat tillräckligt för att få en bra uppfattning om hur spelet är. Lite som att recensera CSGO baserat på 2 matcher i Competitive.

"7½ åring som spelat flera månader, grejar det fint"
Tror ju inte direkt han är någon höjdare statistiskt. Frågan är vilken plattform det ens handlar om, de flesta under 15 spelar ju spelet på Konsoll och kan inte skilja höger från vänster dvs tar 5 minuter att göra det simplaste bygget i spelet: 1x1.

"Ser dumt ut"
Bra argument.

Du har alltså spelat i 1½ timme och baserat dina åsikter kring det. Antar att du inte klarar av att möta någon som faktiskt spenderat mer än 2 timmar i spelet.

Angående ditt pengar argument, vet inte riktigt vad cosmetics har med det att göra. Epic till skillnad från idioterna hos Blizzard, Valve, Ubisoft, EA kör inga Lootboxes. Ingen RNG så mindre pengar spenderas totalt jämfört med de spelen. Du kan köpa det skin du vill ha utan att chansa på en massa lådor. Om något så är Epic betydligt bättre än något annat företag på den fronten.
Förövrigt så behöver man inte spendera ett öre om man köper Just Survive och farmar sina dagliga Vbucks i det (Coop spelet) som du kan nyttja i BR affären också.

Epic har även lagt ner över 25miljoner dollar på ett år, på e-Sport. DICE/EA tex spenderar inte ett öre på det.
Glöm inte bort att spelet uppdateras varje vecka och nytt innehåll (ändringar på banan, nya teman på banan, nya vapen och grejjer) kommer hela tiden.

Permalänk
Medlem
Skrivet av AdoringFan:

Uppenbart att du inte spelat spelet.

Folk som yttrar sig om att "Fortnite är lätt, det är för BAARN" har oftast inte spelat spelet och har garanterat väldigt dåliga stats i spelet. Antagligen Top>5mill på t.ex. fortnitetracker.

Nog rätt många här som spelar på iPhone nivå liksom.

Nejdå jag har spelat spelet rätt mycket inledningsvis faktiskt och jag tycker om spelet och det mesta det tillför till genren.
Får jag inte ha en åsikt om att jag tycker det är lätt och att jag inte tycker det är speciellt skillbaserat så låt mig då och sluta bli så fruktansvärt kränkt, du är väl inget barn.

Det är bara min åsikt och du får gärna tycka olika som sagt, tycker du det är svårt och krävs mycket av dig för att vinna eller få ut något av spelet är det väl jätteroligt för dig och jag uppmanar dig verkligen att fortsätta. Vet bara inte varför jag ska skämmas över att ha spelat mer än hälsosamt mycket FPS spel sedan mitten av 90-talet både privat och i tävlingssammanhang och därför kanske ser annorlunda på vilka kriterier som beskriver skill och inte ser på Fortnite på samma sätt som du.

Jag har däremot aldrig sagt att det är ett dåligt spel, det är jätteroligt för vad det är och jag brukar ibland spela ihop med min lillebror, brorsdotter, brorson och polare. (brorsbarnen är 10 respektive 6 år)

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Orfi:

Får jag inte ha en åsikt om att jag tycker det är lätt och att jag inte tycker det är speciellt skillbaserat så låt mig då och sluta bli så fruktansvärt kränkt, du är väl inget barn

Okej, din fortnitetracker länk i pm?

Permalänk
Medlem
Skrivet av vkn:

Nyhet?!
Som aktiv i UT community är detta ingen nyhet, detta har tillkännagetts för lääänge sedan.
Fanns en aktiv spelarbas, men klart svårt för småglin att ge sig in i leken där t.om en low skilled veteran klår en nysketen Fortnite-nub...spelet var dömt från början, för svårt för nybörjare att komma igång.
Jaja, nöter vidare ut2004!

Går inte bra alls för skilled-based spel, i synnerhet inte arena fps, se hur det går för Quake
Allt ska vara så lättillgängligt att det dummas ner till en medioker sörja, allt i kommersialismens namn.
bah

OffTopic: Intresse fråga:
UT99 och UT2004 är det standard server-lists som körs fortfarande eller finns de som customized idag? Tänker, spelen borde väl vara relativt döda idag?

Jag själv begav mig in på UT99 slutet på förra året och blev fuskanklagad pga det gick lite för bra, och såklart inga UTSTATS/Tracks att gå på Fanns några 40st spelare men inte mer än så.

Visa signatur

Cpu: R5-3600 | MSI MEG X570 UNIFY | Vega64 RedDevil | Corsair 3200 Mhz 16GB | Phanteks PH-TC14PE | Chassi: R4 Arctic White | Steelseries Apex Pro | Logitech G Pro X Superlight | Steelseries Arctis 7

Permalänk
Medlem
Skrivet av Niivpzi:

OffTopic: Intresse fråga:
UT99 och UT2004 är det standard server-lists som körs fortfarande eller finns de som customized idag? Tänker, spelen borde väl vara relativt döda idag?

Jag själv begav mig in på UT99 slutet på förra året och blev fuskanklagad pga det gick lite för bra, och såklart inga UTSTATS/Tracks att gå på Fanns några 40st spelare men inte mer än så.

Kan bara svara för ut2004, då det var länge sedan jag körde 99.
Men det finns ett starkt community, men ofta spelas TAM, eller FREON.
Personligen rekommenderar jag Core servers...episkt trevligt med folk av varierande skill level.
Du hittar dom via serverlistan, minns inte hur du filtrerar, men tror det är synligt via team deathmatch filtret inne i server browsern.
Även TM är bra.
Folk från forna eliten till slöa gubbar.

Visa signatur

Studio Artcore Tattoo
[i7 9700k@5.3ghz - MSI OC 2080ti - Vive Pro - SRD rig - NLv3 - Fanatec CSW2.5]

Permalänk
Medlem
Skrivet av Yamal:

Kanske för att PUBG är och kommer alltid att vara i en Alpha?...

Japp, tröttnade rätt fort men några polare nötte det så blev att hänga på... Till slut gick dom ut med #fixPUBG och förstörde ännu mer samtidigt som dom la till fler lootlådor. Mitt förtroende nådde -100% så får jag välja mellan att ge spelet en till chans eller kolla på färg som torkar, så väljer jag nr 2!

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Prova unreal tournament Blitz mode!

Riktigt kul!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Skrivet av Ozzed:

UT2004 kör jag ibland men tyvärr är det så gammalt så man får "CD-Key not valid" allderles för ofta. Jag har faktiskt köpt spelet och inte delat med mig av min nyckel så det känns lagom kul. nya UT har inga nycklar så sådan skit har man sluppit.

Sen är det som du säger bättre grafik, och lite nya spellägen. Men en grej som jag tycker har varit skoj är att de förbättrat och uppdaterat hela tiden men nu försvinner ju den grejen så det känns inte lika värt längre.

Konstigt – tror aldrig jag fått "CD-Key not valid" i UT2004. Har en fysik kopia av spelet (DVD).

Visa signatur

• Fractal Design North | ASUS ROG Strix B650E-F | Ryzen 7 7800X3D | Radeon RX 7900 GRE | 64 GB RAM | Windows 11
• Mac Pro (Mid 2010) | 6-Core Intel Xeon ”Westmere” | Radeon RX 5700 XT | 32 GB RAM | macOS 12 Monterey | Windows 10
• MacBook Pro 14" | M2 Max | 96 GB RAM | macOS 14 Sonoma

Permalänk
Medlem
Skrivet av star-affinity:

Konstigt – tror aldrig jag fått "CD-Key not valid" i UT2004. Har en fysik kopia av spelet (DVD).

Jag också DVD'n. Vet inte varför det blir så men det kan ju vara någon som lyckats pricka min nyckel med en Keygen. Sådant händer ju även om det är osannorlikt.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.