Fråga till er över 30 som använder kostym till vardags.

Permalänk
Medlem

Jag har samma kläder till vardags som på arbetet.

Dock har min stil blivit ”uppgraderad”.
Under universitetstiden hade jag mycket hoodies och tshirt. Nu har jag nästan alltid skjorta och någon jumper ovanpå. Oslitna jeans och läderskor som är clean. Dock är jag mellan 25-30.

Överväger dock att också skaffa en kostym eller kavaj för att använda vissa dagar då man har lite per representatibla möten.

Knegar på kontor.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av Jopp<3:

Många av bilderna såg ganska lustiga ut, kombon kavaj och shorts för att nämna några Det hade inte varit accepterat på mitt jobb

Hahaha, jag tänkte främst på det första kollaget, hade lite dålig koll på vad som kom undertill, vi pratar ändå om pinterest, vad som helst kan dyka upp. hahahaha.

Som sagt, kostym/kostymbyxor tycker jag personligen enbart behövs ifall det finns en represenativ kontext. Jag är själv 36år, har långt ifrån en "ungdomlig" klädsel, dock brukar jag få komplimanger för min stil då jag lyckas klä mig både casual snyggt och propert med svarta jeans, stickad tröja eller skjorta, tillsammans med en trevlig utomhyskavaj + sjal/halsduk. Ibland har jag chinos, men chinos är svåra att bära upp. Det kan nämligne lätt bli gubbigt. speciellt de beiga/sandfärgade, då måste man ha fysik och ett yttre som kan bära upp dem.

Tycker franska män generellt klär sig ganska föredömligt. Du kan ju också titta efter lite exempel i modetidningar, eller i butiker som "Brothers". Allt är inte bra, men de har ju generellt ett mode riktar sig mot vuxna män.

Visa signatur

Motorola 68020 @ 42Mhz, AGA Grafik, 2MB RAM, 8MB Fast RAM, 2GB eMMC

Permalänk
Hedersmedlem

**Tråd rensad**

Blockade bort ett sidospår som inte tillförde något för tråden.

Visa signatur

Kom in och häng med oss på Discord!

Permalänk
Medlem

Vi kör kostym rakt igenom på företaget, funkar i alla väder

Permalänk
Medlem
Skrivet av MsSmith:

Vi kör kostym rakt igenom på företaget, funkar i alla väder

Alla väder förutom vinter och sommar.

Visa signatur

Kan en del om trä
Ctrl-Shift-N

Permalänk
Medlem

@Igelkott: Icke I värsta fall får man ha ombyteskostymen

Permalänk
Medlem

Fd hotellreceptionist (så jag är van att behöva röra mig lite mer i kostymen än den genomsnittlige kontoristen), numera studerande och konsult.
Möjligen ett litet sidospår, men lär dig stryka skjortor ordentligt om du ska ha det varje dag. Eller kem:a dom, bor du i en storstad brukar det finnas vettiga priser när man lämnar in typ fem-tio skjortor. Även om du tvättar själv så kem:a skjortorna var tionde tvätt eller så så de håller sig fräscha. Och skjortor som inte kan tvättas i 60 är helt värdelöst (med undantag för slit-å-släng sommarskjortor, brukar vara värt att ha tunnare skjortor på sommaren mot att de inte går att få rena efter ett tag).

Skickades från m.sweclockers.com