Amazon kallar till presskonferens i Stockholm

Permalänk
Medlem
Skrivet av Neco:

Vars finns det nyare Cloud Act info än 2016? Den där texten är tagen från https://www.congress.gov/bill/115th-congress/senate-bill/2383... vilket borde vara senaste. Överklagande borde ju alltid behöva prövas, det går ju inte att ta tillbaka informationen om man lämnar ut den, tänker jag.

Angående MLAT:

Gäller fortfarande bara amerikanska invånare, även om det är tänkt att vara en snabbare variant.

Men ja, USA är bra på att köra över och få som dom vill, TPB är ett bra bevis på detta som inte har någonting med cloud att göra överhuvudtaget.

Driver du med mig? På SAMMA SIDA som du citerar MLAT står det: "The Clarifying Lawful Overseas Use of Data Act or CLOUD Act (H.R. 4943) is a United States federal law enacted in 2018 by the passing of the Consolidated Appropriations Act, 2018, PL 115-141, section 105 executive agreements on access to data by foreign governments.". Bara att klicka på valfri länk.

MLAT är en process och ska du klippa o klistra brottstycke så det passar din agenda blir det bara fel. Full Story.
"But provisions of the Electronic Communications Privacy Act prohibit US-based companies from turning over communications content to foreign governments, even when those foreign governments are seeking data on their own citizens in connection with local crime."

Jag hittar inget som stödjer din syn på saken men en massa som säger motsatsen.

Visa signatur

There are two kinds of people: 1. Those that can extrapolate from incomplete data.
Min tråkiga hemsida om mitt bygge och lite annat smått o gott: www.2x3m4u.net

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av AplAy:

Har de betalda semesterveckor, vad händer när någon blir med barn - får de sparken om de då väljer att vara hemma med barnet och får de någon ersättning för det? Paid family leave som det heter. Dessutom antar jag också att INGA kollektivavtal finns? Således ligger det i arbetsgivarens makt att kunna få arbetarna att arbeta mer och längre för samma lön eller så blir det sparken. För cheferna handlar det inte om att vara "ond" utan att dra ned på kostnaderna så mycket som det går när det går.

Det är en skillnad att jobba med medelklassjobb och att jobba på donken där du kan snitta under $10 i timmen vilket vore runt 86kr/timme i Sverige (före skatt!). Jag har arbetat på en av Sveriges snabbmatsrestauranger och då fick man iaf runt 114kr/timme (före skatt) - och det är alltså på vad som klassas "tärt kneg".

Jag tvivlar starkt på att många donkens i USA betalar $13,25/timme till sina anställda. Ponera sedan dyrare hyror än i många delar av Sverige trots att du bor vid något skitkvarter med dagliga nattbrott. Ju längre ned i arbetskedjan du är i USA, ju mer extremt är det i förhållande till att vara det i Sverige. Punkt slut.

Ja, pensionen håller jag med om är ett skämt vilket är varför jag har velat tagit ut min nuvarande redan nu men det går inte på grund av idiotlagar i Svea Rike. Hursomhelst, svenska ungdomar har indoktrinerade arbetskulturen att, "hellre leva på morsan och farsan eller staten än att ta något tärt kneg!". Så ja, där går Sverige bakåt, helt klart.

I grunden är ju samhället olika mellan USA och Sverige. Föräldraledighet i Sverige är världsklass. I Sverige är lönespridningen sammanpressad så det blir knappt lönt att utbilda sig och man tar på sig studieskulder. I USA är det stor skillnad. Det gäller att se till att man är anställningsavtal och företagen lockar med förmåner som sjukförsäkring och föräldraledighet. Jag pratar naturligtvis inte om jobben på snabbmatsrestauranger.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Trist att hela hypen var baserad på TT utskick som var vilseledande, blir att handla hos amazon.de i fortsättningen då...

Visa signatur

LianLiPC-V355bequiet!E9-480W-MSIB350M-MortarW10-WD-BlackSN750Ryzen7™2700MSI RX6500XTSONY-65"TV-ZD9
Övriga datorer ej i drift