Permalänk
Avstängd

Är Hansa.se legit?

Sidan verkar vara från 90-talet som någon glömt ta bort? Nåja jag gjorde en beställning på ett batteri till en gammal telefon jag har. (10kr+frakt) och väntar på ett svarsmail. Vad tror ni om detta? hansa.se

Permalänk
Medlem

@Stayup Haha ja jäklar vad mycket frames hade inte handlat därifrån känns som en sida nån glömt bort.

Edit: Är kanske ingen scam men bara en sida nån glömt bort att dom hade.

Visa signatur

Min dator är Cat-säker.
Hakuna Matata

Permalänk
Medlem

@Stayup: Enligt allabolag så verkar dom ju fortfarande ha en omsättning. Skulle väl inte vilja påstå att det går överdrivet bra. Du får nog vänta och se.

Permalänk
Avstängd

Men oj! Fick nyss ett mail och har betalat hela 49kr för ett batteri till en exakt 14 år gammal samsung. Tror knappast jag blir blåst på 10 kr och 39kr i frakt? Spännande! Ser att andra kan ta 179kr eller mera + frakt för samma batteri. Men den där sidan borde dom uppdatera. Verkar inte funka med Chrome.

Permalänk
Medlem

Även om jag är för ny teknik och jobbar dagligen med webben och driver verksamhet så skulle jag nog vilka påstå att den där sidan ser mer legit ut än många av dagens sidor som ser ut som random wordpress template någon 17 åring försöker scamma till sig några hundringar med.

Permalänk
Avstängd

Men jodå fick mitt batteri i fredags, fantastiskt! Sån gammal sida..! Men..det vägrar att ladda. Har skickat ett mail om hur vi ska göra, om kanske skicka mig ett annat.