Permalänk
Medlem

Dell XPS 13 9360 startar inte

Hej! Jag försökte starta min laptop idag men förutom att lampan vid strömknappen lyste så visade den inga livstecken. Jag försökte då med att hålla inne strömknappen i 30 sekunder och efter det när jag försökte starta den så visades dell-loggan men sedan så blev skärmen svart och precis som innan. Detta hände flera gånger. Därefter försökte jag ta mig till bios vilket lyckades och där verkade allt bra, jag lyckades också starta ett diagnostiskt test av hårdvaraen vilket slutfördes utan klagomål.

Nu när jag kom hem testade jag att köra Ubuntu från en USB-sticka och det funkar utan problem så jag antar att det måste vara SSD:n det är fel på. Det konstiga är just att det diagnostiska testet testade den utan att hitta något fel.

Vad är nästa steg i felsökandet tror ni?

PS: Jag vet inte om det här är kopplat men jag tappade min ryggsäck med datorn i innan jag fick dessa problem. Möjligen att kabeln kan ha hoppat loss lite men då borde väl inte testet cleara den?

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Jag kan förövrigt se min SSD när jag kör Ubuntu men vet inte hur jag ska göra för att komma åt filerna och se om den är okej.