[PC] Destiny 2 Samla in Folk För Att Skapa En Mindre Raid grupp

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2019

[PC] Destiny 2 Samla in Folk För Att Skapa En Mindre Raid grupp

Hallå!

Vi är ett par styckna som körde Raid i Vanilla men sen har folk droppat av eftersom och nu är vi tre-fyra som har börjat lira igen. Så planen är att samla in folk som inte har andra att köra med för att spela Raids och det mesta annat med fokus på PvE. Båda gamla och nya Raids. Har man inte kört någon Raid sedan tidigare är det lugnt, vi har själva också bara kört Leviathan så vi guidar det vi kan och lär oss resten med varandra.

Vi kommer kör väldigt casual, alla av oss jobbar skiftgång så vissa veckor går de helt enkelt inte att få ihop det. Tanken är att det ska vara roligt och avslappnat för alla, man ska inte behöva kännas sig dum om man råkar orsaka Team Wipe. Misslyckas man så misslyckas man, det finns alltid nästa gång och stämningen är det viktigaste.

Jag är själv inte ett fan av stora claner på 100+ personer så idén är väl att ha en mindre grupp så man lär känna varandra.

18+, Mic är väl att rekommendera då Raids kräver kommunikation

Så om det känns intressant så är du välkommen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2017

Hej

Är ni fortfarande aktiva?

Är några polare (jag + 2 till) som har testat Destiny 2 från och till lite i perioder. Kört en del Gambit etc, tänkte plocka upp det igen nu till sommaren och behöver några att köra lite raids med etc, gärna folk som kan visa en de man missat vid de ytterst sporadiska tillfällena man lirat.

Båda av oss går på semester nu och kan förhoppningsvis lira mer kontinuerligt en tid framöver.
Annars så jobbar jag också skift liknande jobb (4 till 2 veckors perioder utan internet för sedan lika mycket hemma).

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2011

@Maxidex

@Monzonit

Jag och två polare är i en liknande situation. Vi körde dom två första raiderna och har haft uppehåll sedan dess. Nu ska vi starta med Forsaken och hoppas på att hitta lite mer folk så vi kan raida.

Lägg gärna till mig på bnet, Ignostic#2439 om ni vill försöka dra ihop något

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Maj 2012

Är i en liknande situation, är i en klan nu men den har varit rätt inaktiv den senaste tiden.
Är aktiv dom flesta kvällar och är sugen på hoppa in i lite raids och andra aktiviteter. Mitt bnet nick är PaleUsurper#2590.

Under construction...