Oneplus 7 Pro 256/8 död efter uppdatering

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2010

Oneplus 7 Pro 256/8 död efter uppdatering

Hej Jag köpte en Oneplus 7 Pro från webhallen i maj. idag fick jag en sytemupdatering Oxygen OS 9.5.10

jag ladda ner den och efter nedladdningen var klar tryckte jag starta om hade mer än 80% batteri. Nu startar den inte det är helt svart ingen laddnings bild helt död alltså vad kan man göra?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hudiksvall (Forsa)
Registrerad
Sep 2003

Låter som du fick en krasch i uppdateringen .. försöka att fabriksåterställa den
alternativ starta de i rott läge och ladda in rommen på nytt ,,

Kanske nån är hemma på din modell som kan ge dig bra beskrivning på att rota om den

Låda thermaltake view 91 M-kort ASUS X399 ROG Zenith Extreme CPU AMD Ryzen Threadripper 1920X 3.5 GHz Kylning Hemma byggd vattenkylning 2 x 480mm + 1 x 420mm radiatorer Minne 4 X 8Gb DDR4 HD SSD 240GB OCZ Trion 100 Grafik AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11G AGG Corsair RM 1000w 80+ Gold Skärm Benq XR3501 AMVA 35" Curved

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2010

@Jygge: den har inte varit rootad och jag vill inte roota då försvinner garanti

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av Tacoman:

@Jygge: den har inte varit rootad och jag vill inte roota då försvinner garanti

Det gör den förvisso inte men det kommer heller inte att lösa ditt problem om du ens kan komma dit. Om möjligt kan du ju försöka ta dig till recovery mode (https://www.oscrunch.com/2019/05/17/recovery-mode-oneplus-7-p...) och återställa därifrån. Annars hade jag kontaktat ÅF för garantiärende.

"Past, present, and future are as one to me"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Märsta
Registrerad
Mar 2010

https://www.theandroidsoul.com/oneplus-6-force-restart-shutdo...

Fick samma problem förut och gick att tvinga en start och då gick det

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2010

tack för alla svar men inget fungerar. kommer bara till FastBoot Mode och där kan jag inte heller göra något mobilen bara startar om sig själv och man väljer något där och kommer tillbaka till Fastboot Mode igen. Blir nog att kontakta webhallen

https://imge.to/i/HyNZZ

bildfel
Trädvy Permalänk
Festpilot, Antiallo
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012

@Tacoman: Jag flyttade tråden till subforumet för mobiltelefoner.

 | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret | Geeks Discord |
Testpilot, Skribent, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vetlanda
Registrerad
Jan 2015

Unbrick tool brukar vara kraftigt för att kunna återställa när något sådant gått snett. Jag har använt det till 3T några gånger.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/msm-too...

En guide med lite bilder
https://piunikaweb.com/2019/05/29/how-to-unbrick-oneplus-7-pr...

All in one tool Kan också fungera.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/development/to...

Skickades från m.sweclockers.com

MB: MSI X99S MPOWER | CPU: i7 5820K 4.4GHz | RAM: HyperX Savage 32GB DDR4 2666mhz | GPU: MSI GTX1070 FE | | PSU: EVGA Supernova G2 850w | Chassi: Fractal Design R5 Titan/Window | Kylning: Noctua NH-D15 | HDD 1: Samsung EVO 970 500GB | HDD 2: 2TB WD 7200rpm | HDD 3: 500GB Samsung EVO 850 SSD RAID0 | HDD 4: Samsung EVO 850 1TB | Skärmar: 3x DELL U2515H |