Jag har byggt en ny dator och jag får ingen signal från grafikkortet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2019

Jag har byggt en ny dator och jag får ingen signal från grafikkortet.

Hej sweclockers!
Jag har precis byggt en ny dator och jag får ingen signal på skärmen. Datorn startar som den ska men bootar inte in i Windows. Grafikkortet funkade prefekt i förra datorn med ett annat moderkort men nu när jag skaffade ett nytt moderkort och en ryzen 5 3600x så vill den inte visa något. Finns det någon som kan hjälpa mig?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
SweClockers forum
Registrerad
Aug 2012

Om du inte får någon bild på skärmen, hur vet du att något fungerar över huvud taget? Har ditt moderkort stöd för Ryzen 3000?

Guide: Roota din HTC - BB-Kod-knappar på Prisjakt

              Min burk - Kvävekyld till 80%
8700K@stock
1070 Ti@stock

Ibland har jag fel, men då är det någon annans fel.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skrivbordet
Registrerad
Sep 2017

Pröva en annan PCI port?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skellefteå
Registrerad
Sep 2011

Som sagt uppdaterat bios på moderkortet eller är det 3000 serie redo? Har du installerat om windows? Inte alltid det funkar när man sätter i en hårddisk / SSD med windows installerat i en dator med helt nya komponenter ie moderkort

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011

Inkludera alltid så detaljerade specifikationer som möjligt när du skapar en sådan här tråd, annars blir det väldigt svårt att hjälpa till.

Skrivet med hjälp av Better SweClockers