Gehennas, Alliance, svensk/engelsk-guild rekryterar - World of Warcraft Classic

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2011

Gehennas, Alliance, svensk/engelsk-guild rekryterar - World of Warcraft Classic

Hej alla!

Nu är det inte många dagar kvar till det att Classic kommer ut på riktigt. Hoppas ni är precis lika taggade som jag är.

Är det så att du fortfarande letar efter ett hem? Kanske är du en solo-spelare som inte vet vart du ska spela? Eller är det så att du och ett gäng polare letar efter en bra guild att lira tillsammans med? Då kanske guilden "Nova" är något för dig!

Jag och ett par kompisar, (ett 20-tal i skrivande stund), har valt att gå ihop och skapa en guild på Gehennas som Alliance. Vi är polare som känner varandra i verkligheten. Målet med denna guilden är att vi ska rensa Classic på all PvE-content inom en rimlig tidsperiod. Vi alla studerar just nu och har därför inte lika mycket tid som man hade "back in the day", men med det sagt ställer vi höga krav på varandra och har som mål att raida 2-3 gånger veckan. Det borde alltså inte vara några problem med Classic.

Jag, och de personer jag har valt som officers, har mycket god erfarenhet av World of Warcraft. Själv raidade jag som mest under sent TBC och i princip igenom hela Wrath of The Lich King. Jag lyckades sänka Lich King heroic, (gamla Mythic för er som inte spelade då), med 5% buff och innan 10% kom.

Det finns alltså mycket god erfarenhet inom guilden när det kommer dels till att raida med också till att leda en raid.

Är du en person som gillar att spela med spelare som har hög kvalité men inte har tiden som du en gång hade? Letar du efter en guild som raidar där du bara kan vara med som social och latcha runt i World-pvp? Vill du ha en guild att levla upp med efter release? En guild där den sociala aspekten värderas extremt högt och vi hjälper varandra?

Låter något av ovanstående intressant så kan du skicka iväg ett meddelande till mig här på Sweclockers så att vi prata vidare! Vi är alltid intresserade av båda sociala spelare som bara vill ha ett hem men också spelare med tidigare erfarenhet som vill hugga in i allt vad Vanilla har att erbjuda. Självklart kan man börja som social och sedan hoppa in i raid-teamet om man vill det.

Sidnotering: vi har ett 20-tal vänner som spelar som horde också, så det kommer alltid att vara hets och PvP på gång!

Med vänlig hälsning,
Pontus Andersson.

Gaming: RTX 2070 & 3770k
Studier: MacBook pro retina 13
Ljud: QH-1339 & ett par rackans smidiga AirPods
Telefon: iPhone 6s plus
Skärm: ASUS 27" ROG Swift PG279Q med sån där g-sync