Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

Forumdelen sponsras av

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Problem med internet

Hej!

Behöver lite hjälp med internet här. Det är så att internet försvinner 2-3 gånger på en 1 timme. Har prövat att starta om routern men problemet återstår. Känns som det blir mer och mer. Telia som leverantör. Någon som hittat en lösning på detta? Väldigt irriterande att internet försvinner oavsett vad jag gör. (ska vara 100/100 fiber)

MVH
F

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2006

Samma problem tådat och trådlöst?
Vilken router har du?
Har du provat med en annan router?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

Testa utan router. Är det problem fortfarande så testa annan dator också direkt i väggen utan router.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Okej, det är samma problem både med trådlöst och med kabel direkt in datorn, Ska prova att köra direkt utan router. Kan återkoppla vad för resultat jag får,

Routern är ifrån technicolor modell 389ac tror jag den heter.

Tacksam för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Superthug:

Testa utan router. Är det problem fortfarande så testa annan dator också direkt i väggen utan router.

Vad jag insåg nu efter ett par dagar är att jag är kopplad direkt in i "väggen" i sådant vägguttag som är draget. Men förövrigt är det likadant för wifi som för min stationära dator. Blir tokig.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av Frenzyy:

Vad jag insåg nu efter ett par dagar är att jag är kopplad direkt in i "väggen" i sådant vägguttag som är draget. Men förövrigt är det likadant för wifi som för min stationära dator. Blir tokig.

Testa annan dator direkt i väggen med sladd för att utesluta din hårdvara. Sen ringer du din operatör.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Strängnäs
Registrerad
Okt 2012
Skrivet av Frenzyy:

Vad jag insåg nu efter ett par dagar är att jag är kopplad direkt in i "väggen" i sådant vägguttag som är draget. Men förövrigt är det likadant för wifi som för min stationära dator. Blir tokig.

Hur är det kopplat?
Du ska ha en kabel ifrån dosan där fiber kommer in, kopplad till din router.
sedan ska dina trådade enheter vara kopplade ifrån routern.
Har du fler enheter kopplade i "fiberdosan" och du bara får ett IP nummer, kommer dom att "slåss" om vilken som får uppkoppling.
Dubbelkolla hur allt är kopplat och återkom.

Skickades från m.sweclockers.com

CPU: i5-3570K@4,4GHz | RAM: 16GB (4x4GB) Corsair LP | MB: Asus Maximus V Gene Z77 | GPU: MSI Radeon RX580 Armor 8GB | Chassi: FD Arc mini R2 | PSU: CM700V | SSD: Crucial MX300 750GB | Monitor: Yamakasi Catleap 2B Extreme | Input: CM Quick Fire TK, Roccat Kone Pure Optical, Steam Controller | OS: Kubuntu 18.04 LTS & KDE Neon User Edition

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Lembritt:

Hur är det kopplat?
Du ska ha en kabel ifrån dosan där fiber kommer in, kopplad till din router.
sedan ska dina trådade enheter vara kopplade ifrån routern.
Har du fler enheter kopplade i "fiberdosan" och du bara får ett IP nummer, kommer dom att "slåss" om vilken som får uppkoppling.
Dubbelkolla hur allt är kopplat och återkom.

Skickades från m.sweclockers.com

Hej!

Routern är direkt kopplad in från fibern, men routern är full så är inkopplad i ett uttag närmare mig (routern är i köket typ) jag bor för närvarande inneboende så får i sådana fall kolla med de som äger huset. Däremot är wifi precis likadant. får samma problem både på min sambos bärbara dator, chrome casten, mobilen. har en router från tidigare lägenhet, skulle det göra någon skillnad att byta? (det är av precis likadan router)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Frenzyy:

Hej!

Routern är direkt kopplad in från fibern, men routern är full så är inkopplad i ett uttag närmare mig (routern är i köket typ) jag bor för närvarande inneboende så får i sådana fall kolla med de som äger huset. Däremot är wifi precis likadant. får samma problem både på min sambos bärbara dator, chrome casten, mobilen. har en router från tidigare lägenhet, skulle det göra någon skillnad att byta? (det är av precis likadan router)

https://gyazo.com/560052ce280e4168880f0978b192e49b

om du kan se denna bild så är jag kopplad här. (läs ovan^)

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009
Skrivet av Frenzyy:

Hej!
Routern är direkt kopplad in från fibern, men routern är full så är inkopplad i ett uttag närmare mig

Hej.
Menar du att du inte är inkopplad på routerns lansida eller vart är det uttaget du kopplat in dig i koppla i andra änden ?
Om inte samtliga klienter är på routerns lansida kommer det att uppstå adressproblem så man kan inte koppla in både en klient och en router i tjänstefördelaren bara för att den ev har lediga portar.

Allt ska vara på routerns lansida tar portarna slut får koppla via en switch på routerns lansida för att få tillräckligt många portar.

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Aug 2009

Om du tror routern är problemet så kör kabel direkt. Sen kör du pingplotter mot google eller cloudflare och kikar var problemet ligger via den. Får du packetloss inom din range innan du når isp servern så vet du att det är på din sida.

Edit: Vilken router är det? Hur länge har du haft så här? Bytt router och då började problemet? Routern gammal? Kollat kablarna är hel ev provat andra kablar? Firmware update?

Edit2: uteslut routern först. Kör kabel från dator till fiberomvandlaren, sen tankar du hem pingplotter och testar mot 8.8.8.8 och 1.1.1.1. vad får du för ms här och ev packetloss? Låt den köra länge mot båda adresserna så du hinner få utslag. Ser du packetloss tidigt (första hoppet) så är det med största sannolikhet kabeln som är trasig eller fiberomvandlaren. Du kan prova med annan kabel först att utesluta.

Har du nu uteslutit routern och kabeln så kan de vara datorn som sjabblar och därför du får packetloss eller så är fiberomvandlaren skadad. Kör tptest (googla) en 5 ggr och kolla vad du får för ner/upp och ms. Får du 95/95/5ms bör allt vara ok och det berodde på routern. Får du dålig hastighet här ev hög ping så kan fiberomvandlaren vara skadad eller ev datorns lan drivers som är ostabila. Kan ev prova med annan dator för att utesluta det.

Har du kommit fram till fiberomvandlaren är felande ring Felia

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av mrqaffe:

Hej.
Menar du att du inte är inkopplad på routerns lansida eller vart är det uttaget du kopplat in dig i koppla i andra änden ?
Om inte samtliga klienter är på routerns lansida kommer det att uppstå adressproblem så man kan inte koppla in både en klient och en router i tjänstefördelaren bara för att den ev har lediga portar.

Allt ska vara på routerns lansida tar portarna slut får koppla via en switch på routerns lansida för att få tillräckligt många portar.

Okej, nej routerns alla portar är occuperade, så jag är kopplad vid ett väg uttag. kan detta vara problemet? Eftersom wifi beter sig likadant och inte bara min kabel = då borde ju inte wifi bråka lika mycket med mig? Jag är tyvärr inte kunnig på internet biten. så rätta mig ifall jag har fel!

Switchen ska då alltså vara kopplad mellan från routern sen ut då till min dator? fungerar vilket lan switch som helst?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av MeSaber:

Om du tror routern är problemet så kör kabel direkt. Sen kör du pingplotter mot google eller cloudflare och kikar var problemet ligger via den. Får du packetloss inom din range innan du når isp servern så vet du att det är på din sida.

Edit: Vilken router är det? Hur länge har du haft så här? Bytt router och då började problemet? Routern gammal? Kollat kablarna är hel ev provat andra kablar? Firmware update?

Edit2: uteslut routern först. Kör kabel från dator till fiberomvandlaren, sen tankar du hem pingplotter och testar mot 8.8.8.8 och 1.1.1.1. vad får du för ms här och ev packetloss? Låt den köra länge mot båda adresserna så du hinner få utslag. Ser du packetloss tidigt (första hoppet) så är det med största sannolikhet kabeln som är trasig eller fiberomvandlaren. Du kan prova med annan kabel först att utesluta.

Har du nu uteslutit routern och kabeln så kan de vara datorn som sjabblar och därför du får packetloss eller så är fiberomvandlaren skadad. Kör tptest (googla) en 5 ggr och kolla vad du får för ner/upp och ms. Får du 95/95/5ms bör allt vara ok och det berodde på routern. Får du dålig hastighet här ev hög ping så kan fiberomvandlaren vara skadad eller ev datorns lan drivers som är ostabila. Kan ev prova med annan dator för att utesluta det.

Har du kommit fram till fiberomvandlaren är felande ring Felia

Skickades från m.sweclockers.com

Nu kör jag kabeln precis som den är från början alltså från det uttaget till min dator : detta är resultat https://gyazo.com/50c481870b7f9cb0d54c0dd2ccab9d60
ska se om jag kan koppla direkt i routern. om det är problemet som den ovan dig nämde.

edit: måste höra med de som äger huset imorgon först om det är lungt om jag kopplar ur något.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Aug 2009

Det där var utan router va? Om du fortsätter köra så där en timme (utan router) tappar du internet nu också? (Glöm inte slå på brandväggen på datorn)

Om du nu kör med router får du samma resultat på pingplotter eller är packetlossen högre?

Edit: här har du manualen: https://www.manualslib.com/manual/1167318/Technicolor-Tg389ac...

Logga in på routern och uppdatera firmware om det så går. Kanske den blir stabilare.

Edit2: Bara så vi är på samma köl. Koppla direkt syftar till direkt in till väggen (ej router med i bilden), medans indirekt vore med router emellan, vägg - router - dator.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Södertälje
Registrerad
Aug 2007

Kraschar något annat än internet?
Tänkte minnesfel. Buffer overflow.

Edit:
Efter att datorn varigt avstängd. Inte omstartade. Fungerar det då. Och Sedan dör det efter va samma tidsintervall?
Det intressante är tid och efter det vilka andra program, som är igång på datorn.
Om det alltid händer 1-2h efter start så kan det vara minnes fel. Det kan vara drivrutinen till nätverks kortet..

Tänker högt.

Edit2:
Du har 12ms till 8 8 8 8.
om det är trådat är helt fel. du bör ligga runt 3. skumt nog.
1.1.1.1 1ms is samma som jag får.
Vad har du mot sunet.se?

CPU: 3600x@work in progress. Mem:3200 CL16
GPU: 980Ti Sound: SB-Z -> toslink (DTS)-> old JVC. MB Via to Z-2300 for VOIP.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Aug 2009

Som ovan skriver. Pröva dator direkt till väggen å kör så några timmar med brandvägg på. Uppstår samma fel då så måste du prova med annan dator. Då har du uteslutit technicolorn som problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009
Skrivet av Frenzyy:

Okej, nej routerns alla portar är occuperade, så jag är kopplad vid ett väg uttag. kan detta vara problemet? Eftersom wifi beter sig likadant och inte bara min kabel = då borde ju inte wifi bråka lika mycket med mig? Jag är tyvärr inte kunnig på internet biten. så rätta mig ifall jag har fel!

Switchen ska då alltså vara kopplad mellan från routern sen ut då till min dator? fungerar vilket lan switch som helst?

Jag förstår inte hur du kopplat, det du kallar vägguttaget är väl kopplat nånstans och vart är routern kopplad ? jag förstår inte hur du kan ha "ett vägguttag" och en router för vägguttagets andra ände ska vara inkopplad i routern.

Nätet ska vara kopplat som ett träd, närmast inkommande anslutning sitter routerns wanport inkopplad och allt annat ska vara inkopplat på dess lansida för annars blir det adressproblem.
Så här ska det kopplas, byt ut modemet mot fiberomvandlare eller vad som passas beroende på anslutningen sker.

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av MeSaber:

Det där var utan router va? Om du fortsätter köra så där en timme (utan router) tappar du internet nu också? (Glöm inte slå på brandväggen på datorn)

Om du nu kör med router får du samma resultat på pingplotter eller är packetlossen högre?

Edit: här har du manualen: https://www.manualslib.com/manual/1167318/Technicolor-Tg389ac...

Logga in på routern och uppdatera firmware om det så går. Kanske den blir stabilare.

Edit2: Bara så vi är på samma köl. Koppla direkt syftar till direkt in till väggen (ej router med i bilden), medans indirekt vore med router emellan, vägg - router - dator.

Skickades från m.sweclockers.com

https://gyazo.com/ced62fcfcd2ad198b985d3afaddba5ad - Nu har jag kört ca 1h 10 min.

Ja när jag menar direkt in till väggen så är routern inte inräknad. (vägg -> min dator)
Routern är i köket som är vägg - router - ut (men som är full så därför använder jag mig av detta uttag som jag gör idag)

ska prova nu under kvällen och se ifall det blir något skillnad om jag kör direkt i routern en timme.

firmwaren kan vara något. ska kolla det också!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av hACmAn:

Kraschar något annat än internet?
Tänkte minnesfel. Buffer overflow.

Edit:
Efter att datorn varigt avstängd. Inte omstartade. Fungerar det då. Och Sedan dör det efter va samma tidsintervall?
Det intressante är tid och efter det vilka andra program, som är igång på datorn.
Om det alltid händer 1-2h efter start så kan det vara minnes fel. Det kan vara drivrutinen till nätverks kortet..

Tänker högt.

Edit2:
Du har 12ms till 8 8 8 8.
om det är trådat är helt fel. du bör ligga runt 3. skumt nog.
1.1.1.1 1ms is samma som jag får.
Vad har du mot sunet.se?

Nej dator strular inte mer än att jag har en HDD (hehe) men exempelvis om jag går in i league of legends (exempel!) startar ett game jag kan dca direkt när jag kommer in eller 2 min in - 5 min - 25? datorn kan vara ny uppstartad eller varit på hela dagen spelar absolut ingen roll. ska skolla mot sunet.se också! återkommer om 1 timme.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av mrqaffe:

Jag förstår inte hur du kopplat, det du kallar vägguttaget är väl kopplat nånstans och vart är routern kopplad ? jag förstår inte hur du kan ha "ett vägguttag" och en router för vägguttagets andra ände ska vara inkopplad i routern.

Nätet ska vara kopplat som ett träd, närmast inkommande anslutning sitter routerns wanport inkopplad och allt annat ska vara inkopplat på dess lansida för annars blir det adressproblem.
Så här ska det kopplas, byt ut modemet mot fiberomvandlare eller vad som passas beroende på anslutningen sker.
http://www.telecomworld101.com/images/Network/SOHOnetwork.jpg

Mycket möjligt att jag kopplar åt helvete. alltså samma uttag som är i köket som routern är inkopplad finns i vardagsrummet vilket jag är uppkopplad på, förstår du mig då? så väggen - routern - ut (vilket är fullt) jag är i ett annat uttag så vägg - min dator. ska se om jag kan slita ut något ur routern och prova o koppla in och se ifall det påverkar mindre.

Min sambo sa något idag som fick mig och undra, min dator kan vara avstängd men chromecasten/våra mobiltelefoner som är kopplad mot routern bråkar lika mycket för det? ifall det slår ut så skulle det inte påverkas om min dator är off? eller är vi båda lika inkompetenta?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Aug 2009

Ursäkta mitt minne. Du körde pingplotter utan router och fick värden x. Hur ser värdena ut med router?

Hade du några problem utan router? Provade du spela ett tag så du hann se nån skillnad?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009
Skrivet av Frenzyy:

Mycket möjligt att jag kopplar åt helvete. alltså samma uttag som är i köket som routern är inkopplad finns i vardagsrummet vilket jag är uppkopplad på, förstår du mig då? så väggen - routern - ut (vilket är fullt) jag är i ett annat uttag så vägg - min dator. ska se om jag kan slita ut något ur routern och prova o koppla in och se ifall det påverkar mindre.

Min sambo sa något idag som fick mig och undra, min dator kan vara avstängd men chromecasten/våra mobiltelefoner som är kopplad mot routern bråkar lika mycket för det? ifall det slår ut så skulle det inte påverkas om min dator är off? eller är vi båda lika inkompetenta?

Rita en bild och post på hur ditt lan ser ut eller ge en fullständig beskrivning i en och samma post för det är ganska svårt att förstå exakt hur du kopplat men om du inte har allt inkopplat på routerns lansida blir det strul och det är svåert att hänga med på var dina vägguttag är kopplade.

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av MeSaber:

Som ovan skriver. Pröva dator direkt till väggen å kör så några timmar med brandvägg på. Uppstår samma fel då så måste du prova med annan dator. Då har du uteslutit technicolorn som problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Nu är jag tillbaka med resultat:

https://gyazo.com/81c24f2ce4bb1c3fcbb5848c247dc50b - Här har jag provat att köra från vägg - router - min dator
Verkar att försvinna här med (har inte prova detta innan)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av mrqaffe:

Rita en bild och post på hur ditt lan ser ut eller ge en fullständig beskrivning i en och samma post för det är ganska svårt att förstå exakt hur du kopplat men om du inte har allt inkopplat på routerns lansida blir det strul och det är svåert att hänga med på var dina vägguttag är kopplade.

https://gyazo.com/6bb8efff64404225b32e58814f64728e

Här har jag försökt att rita. (tur att jag inte blev arkitekt...)
Förstår du nu?

Förövrigt har jag flyttat kabeln idag (tisdag den 3:e dec) så det går från vägg - router - min dator
problemet verkar återstå på både wifi och min dator (provade med kabel på min sambos dator och får samma utslag på pingplotter)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av Frenzyy:

Hej!

Routern är direkt kopplad in från fibern, men routern är full så är inkopplad i ett uttag närmare mig (routern är i köket typ) jag bor för närvarande inneboende så får i sådana fall kolla med de som äger huset. Däremot är wifi precis likadant. får samma problem både på min sambos bärbara dator, chrome casten, mobilen. har en router från tidigare lägenhet, skulle det göra någon skillnad att byta? (det är av precis likadan router)

Hade liknande problem innan när jag hade fler än 1 lankabel kopplad direkt till fibermodemet.
Har du tillgång till fibermodemet så kolla upp hur det är anslutet där, därifrån bör du bara ha 1 router inkopplad och sedan alla enheter anslutna till routern, fibermodemet vill inte adressera internet till 2 lanportar samtidigt.

MBP Retina 15" late 13 2,3ghz / 16gb ram / 512gb ssd / GT750m / Iphone 6 128gb / Timecapsule 3TB / Ipad Air 2 / Apple Watch 42mm

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009
Skrivet av Frenzyy:

https://gyazo.com/6bb8efff64404225b32e58814f64728e

Här har jag försökt att rita. (tur att jag inte blev arkitekt...)
Förstår du nu?

Förövrigt har jag flyttat kabeln idag (tisdag den 3:e dec) så det går från vägg - router - min dator
problemet verkar återstå på både wifi och min dator (provade med kabel på min sambos dator och får samma utslag på pingplotter)

Det intressanta är hur det är kopplat och det framgår inte riktigt av din skiss.
Vart är inkommande anslutning, vart går alla kablar som är anslutna i routern, hur sitter vägguttagen ihop osv...

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Playboy_1338:

Hade liknande problem innan när jag hade fler än 1 lankabel kopplad direkt till fibermodemet.
Har du tillgång till fibermodemet så kolla upp hur det är anslutet där, därifrån bör du bara ha 1 router inkopplad och sedan alla enheter anslutna till routern, fibermodemet vill inte adressera internet till 2 lanportar samtidigt.

Ja har försökt att kolla efter du skrev detta. Verkar som 3-4 kablar går direkt från fiberuttagen in i routern, vad jag förstår kan inte de som äger husets tv osv vara kopplade där så borde väl bara lungt att ta bort. tror det är inkopplade bara direkt. vilket känns konstigt när jag kollar nu. Ska undersöker och se ifall det går att koppla ur och om det kan störa med flera kablar i.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av Frenzyy:

Ja har försökt att kolla efter du skrev detta. Verkar som 3-4 kablar går direkt från fiberuttagen in i routern, vad jag förstår kan inte de som äger husets tv osv vara kopplade där så borde väl bara lungt att ta bort. tror det är inkopplade bara direkt. vilket känns konstigt när jag kollar nu. Ska undersöker och se ifall det går att koppla ur och om det kan störa med flera kablar i.

Okej det låter som mycket kablar. Testa att köra med enbart routern på port1 och se om det löser problemet.

Skickades från m.sweclockers.com

MBP Retina 15" late 13 2,3ghz / 16gb ram / 512gb ssd / GT750m / Iphone 6 128gb / Timecapsule 3TB / Ipad Air 2 / Apple Watch 42mm

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Playboy_1338:

Okej det låter som mycket kablar. Testa att köra med enbart routern på port1 och se om det löser problemet.

Skickades från m.sweclockers.com

Har precis provat att koppla ut alla kablar utan 1 för routern (inkommande) och kabel till min dator så får jag se vad för resultat jag får!
Återkommer med om det är någon förändring!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Playboy_1338:

Okej det låter som mycket kablar. Testa att köra med enbart routern på port1 och se om det löser problemet.

Skickades från m.sweclockers.com

Det verkar som om det är mycket mer stabilt nu! Nu är den 1 kabel från fiberuttag till router ---> kabel till min dator.