Permalänk
Medlem

3900x Core temps

Hej,

Har försökt söka lite, inte bara här, utan resultat. Jag kunde innan jag uppdaterade BIOS på mitt X570-F se temp på individuell CPU core i t.ex HWmonitor, nu ser jag enbart CPU package temp. Vet inte vad det beror på, men jag har provat instalellera om Windows efter BIOS-uppdateringen utan resultat. Samma sak i exempelvis "core temp", cpu-z och nån mer jag testat. Jag kanske har drömt, men jag vill minnas att jag har sett tempen för alla cores tidigare...

Någon som har en aning om varför? Det är kanske inte hela världen att jag inte ser, men hade varit skönt att se om det är nån som inte sticker iväg för mycket. Jag kan inte heller se någon CPU temp alls i Corsair iCUE, men enligt lite googlande verkar de inte kunna se temp på några 3000-CPUer ännu pga mjukvaran, vet inte om detta stämmer.

Några idéer? Är jag ensam eller har jag drömt detta?

Permalänk
Medlem

Testat HWInfo? För mig verkar den fungera bättre på Ryzen.

Permalänk
Medlem

Verkar som att jag kan se tempen på individuell core i "Core temps", men bara när det är minimerat till taskbaren, dvs inte som listvy. Väldigt konstigt. Men jag får nog nöja med mig cpu package kanske... Ser ingenting i HWInfo heller.