Permalänk

Uppgradering utav utrymme

Tjena! (Ny förresten, har lurkat i åratal men var dags att göra ett konto)

Börjar nalkas jul, och har fått frågan om vad jag vill ha och tanken är att äntligen uppgradera till SSD (Bor på landet och har först nu fått oändligt bredband så kan börja tanka grejer på riktigt, så lika bra att uppdatera till lite snabbare utrymme).

Dåså, och som sagt, har redan två HDD's inkopplade och en som bara ligger där och inte är inkopplad, och då kommer vi till mitt problem, har inga fler SATA 15 pin strömkablar kvar för varken min nya SSD som kommer snart eller för den 2TB HDD som bara dammar i datorn, har försökt hitta en lösning och har kommit fram till att det ska finnas nån sorts strömadapter så man bara kopplar vidare och gör kabeln längre, so to speak, funkar dessa bra? Tankar och råd, har inte byggt på burken på ett par år och är ringrostig om hur saker och ting fungerar.

TLDR: Har två HDDs inkopplade, plus en som skräpar, vill koppla in SSD också, har inga fler SATA-strömkablar, vad är lösning? Tack.

Omdirigera gärna tråden härifrån ifall den är på fel ämne

Tack för alla råd!
Go kväll!

Permalänk
Permalänk
Medlem

Yep, om man har molex-kontakter, annas finns ju denna också:

https://www.kjell.com/se/produkter/dator-natverk/kablar-adapt...

Permalänk
Skrivet av SAFA:

Yep, om man har molex-kontakter, annas finns ju denna också:

https://www.kjell.com/se/produkter/dator-natverk/kablar-adapt...

Man tackar så mycket av båda, exakt något sånt jag letade efter, insåg nu i efterhand att jag har två lösa Molex-kontakter som sitter bara och hänger i baksidan, lika bra att utnyttja dem. God jul på er.