Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

Corsair Vengeance K70 + kringutrustning

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2008

Corsair Vengeance K70 + kringutrustning

Hej!

Jag säljer ett mekaniskt tangentbord med s.k. "bruna" Cherry MX brytare vid namn "Corsair Vengeance K70" som jag köpte från Inet för flera år sedan (år 2013, eller lite senare) som under merparten av tiden sedan inköpet har legat undanstuvat i en garderob, då jag inte långt efter inköpet av detta tangentbord införskaffade ett annat av mindre dimensioner, och har sedan dess införskaffat ytterligare ett nytt tangentbord med särskilt ergonomisk design. Jag tror att jag använde mig av tangentbordet i allt från ett halvår till ett år.

Jag kontrollerade nyligen tangentbordet, och kan konstatera att det är i utmärkt skick. Jag har rengjort det enligt instruktioner från respektabla hemsidor på nätet. När jag tog bort tangentbordet's keycaps för rengöring så såg jag en slags liten rosa fläck på en av tangenterna nederst i högra hörnet (se bild). Jag kan inte förstå varifrån fläcken kommer eller vad den är gjord av, men jag är övertygad om att tangentbordet levererades till mig med denna fläck. Jag fick dessvärre inte bort den under min rengöring med varmt vatten blandat med såpa, vilken jag applicerade med bomullstussar och bomullspinnar. Med tangentens keycaps påsatt så syns dock inte fläcken, och den stör inte någon funktion.

Medföljande tangentbordet är en keycap-puller, alternativa keycaps och s.k. "soft landing pads" som kan monteras under tangenternas keycaps om man vill ha en annan känsla under nedtryckningen av tangenterna.

Sett till tangentbordets goda skick, det faktum att jag inte har använt det mycket, och priset listat för samma modell på amazon.com, så vill jag sälja det för 450 kr. Detta pris kan diskuteras och eventuellt justeras till 400 kr, eller t.o.m. ännu mer, delvis beroende på hur eventuell frakt löses.

Läs hela annonsen här

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

tangentbord

@seriegubben: var finns tagentbordet?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2008
Skrivet av hambo1:

@seriegubben: var finns tagentbordet?

Hej hambo1!

Tangentbordet har jag hemma, här i Göteborg. Är du intresserad, tro?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borås
Registrerad
Feb 2012

@seriegubben:
Hej!

Har du tangentbordet kvar?
Är intresserad och kan hämta!

Mvh

Ryzen 3600 | ASRrock X570M Pro4 | HyperX Fury 3200 2x8GB | Sapphire Vega 56 Pulse | Samsung 970 PRO EVO 500GB | WD Caviar Green | Corsair TX 650M | CM 212 Black Edition | Fractal Design Define Mini C | | Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2008

@lillenboije: Hej lillenboije! Du har PM!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2008

Tangentbordet har blivit såld till @lillenboije för 400 kr.