Google Stadia får stöd för 4K i webbläsaren

Permalänk
Medlem

@martinot
Du vet väl att det även kommer en gratisversion av Stadia där det enda du betalar för är spelet?

Jag säger inte att Stadia kommer att vara den enda eller det bästa alternativet för spelstreaming i framtiden men det fungerar riktigt bra idag och jag ser i dagsläget inga bättre alternativ.

Jag håller med om att lanseringen sköttes dåligt, men det spelar mindre roll när jag idag har spelar ett par hundra timmar och säkert 4-5 spel på Stadia, utan problem. Ikväll blir det några timmar i AC Odyssey 🙂

Permalänk
Medlem

Jag har visserligen inte testat att spela i Chrome men jag har kört ett antal timmar på TVn nu sedan jag köpte ett kit i onsdags i förra veckan och fick den levererad på fredagen.

Verkar som att jag hoppade på båten lite sent för jag tror jag missat några gratisspel som hade varit fint att ha och även rabatt på RDR2 som jag väldigt gärna hade velat ta del utav.

Iaf så har min upplevelse i Metro: Exodus varit klart över förväntan. Hade några hack i första inledningsvideon men sedan så har det haft mycket bättre flyt än jag trodde det skulle ha. Inte upplevt nåt stutter eller lag heller som inte skulle kunna hänt på min dator heller, och de få gånger det varit så har det varit så minimalt att det inte stört. Grafiken tycker jag ser mycket bättre ut än på min PS4a, har inte testat spelet på min PC som jag kan tänka mig kan dra upp grafiken något mer kanske. Flytet och laddtider gör att jag nog hellre spelar på Stadia än min konsol.

Största nackdelen jag ser är crossplay. I nuläget verkar det som att bara The Division 2 stödjer crossplay, och det bara med PC? För övrigt så tycker jag det är en högst kompetent "spelmaskin" som fungerar bra på mitt hemnätverk iaf (500/500). Jag kan tänka mig att spela det mesta förutom FPS på den då jag i de fallen tycker om en snabb dator ^^

Ja en nackdel till är väl spelutbudet som är extremt begränsat just nu. Däremot så är nog RDR2 anledningen att jag köpte Stadia just nu för att kunna spela även när jag ligger borta på jobb. Dock hänger det ju mycket på linan där man är men en kväll på hotellet med något sämre upplösning är inget som hindrar nämnvärt om det skulle vara så..