Permalänk

microsoft hotmail

är microsoft hotmail nere på nått sätt? hackat? vad?
min hotmail avaktiverades utav någon konstig anledning, det stod att konstig aktivitet hade förekommit och för att skydda mig så hade kontot avaktiverats(?). skulle då verifiera att jag var jag vilket jag gjorde, men har inte fått nått svar från dem. går inte heller att skapa att nytt konto utav någon konstig anledning.

Visa signatur

keep your friends close but your enemies even closer

Permalänk

Jag använder Hotmail som min privata mail, och kan inte märka något konstigt. Kanske något med ditt nätverk?

Permalänk
Medlem

Skulle tippa på att ditt konto har används på ett sätt som triggrar Microsofts automatiska funktioner för att skydda kontot.

Detta kan hända när dom tror att ditt konto är hackat. Två exempel är om ditt konto har loggat in från IP-adresser från andra länder än vad som är normal eller ditt konto har skickat en stor mängd mail på kort tid (spam).

Jag skulle se över mina lösenord och överväga att aktivera tvåfaktorsautentisering på mailen.

Permalänk

kan det ha nått med min mobil att göra? för jag la märke till att hotmail skickade ut verifierings mail innan de avaktiverade kontot mitt, men som jag trodde var nått scam. när jag fick min mobil så var det mycket skicka mail hit och dit, mycket verifiera och koder som skickades till min hotmail, det var efter detta som hotmailen min skickade ut verifierings mail.

men iaf, jag har gjort den där verifieringen, så att hotmailen ska byta lösenord och så, men inget händer och jag kan inte heller skapa ett nytt konto, står bara "ett fel uppstod, försök igen senare" och så har det stått i några dagar nu.

Visa signatur

keep your friends close but your enemies even closer

Permalänk

Hjälp oss att skydda ditt konto
Vi har upptäckt ovanlig aktivitet på ditt Microsoft-konto **********@hotmail.com, eller misstänker att dina autentiseringsuppgifter är i fara.
Med tanke på din säkerhet och för att säkerställa att endast du har åtkomst till ditt konto kommer vi att be dig verifiera din identitet och ändra ditt lösenord.

så står det varje gång jag har skrivit in mitt lösenord och försöker att logga in och under texten så kan man klicka på verifiera, vilket jag har gjort och skrivit i det som ska skrivas i. dock har jag inte kvar mitt mobilnr eftersom jag har en ny tfn nu, så jag kan inte använda mig utav det att verifiera och jag kommer heller inte ihåg min "säkerhetsfråga" då kontot skapades för över 15 år sedan och jag har inte en aning om vad svaret var.

Visa signatur

keep your friends close but your enemies even closer