Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

(star citizen) söker mindre svenska organisationer att spela med

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2015

(star citizen) söker mindre svenska organisationer att spela med

Hej!
Som rubriken lyder så söker jag mindre svenska organisationer att tillsammans med.

Kanske är du den där entreprenören som driver en liten organisation på 2-20 personer med stora planer att bygga upp organisationen och ha hög ekonomisk tillväxt men där det idag är svårt att få till mer planerade event för att ni är för få? Då är detta meddelandet avsett för dej och din organisation.

Mitt mål är att få mindre organisationer att spela tillsammans för att det ofta blir roligare om man är flera, än att man sitter själv inne i PU.

Då kan man ju undra vad jag har att vinna på detta? Jag tillsammans med 2 andra driver en liten kompis-organisation och faktum är att jag satt i samma situation för ett par månader sen som många andra små organisationer sitter i nu, dvs att oftast var det bara jag som lirade själv, vilket var väldigt tråkigt. Nu är det annorlunda då vi för tillfället är 9 organisationer som lirar ihop då vi nätverkar mellan organisationerna. Ju fler vi blir ju roligare har vi, och framförallt så har vi tillsammans öppnat upp storskaligt gameplay som normalt sett bara kan göras av större organisationer.

Om du/ni känner er träffade och vill vara med på diverse uppstyrda event så kan du skicka ett pm eller skriva i tråden så syr vi ihop en lösning för just din organisation