Mafia 1, och Remake!!!

Permalänk

Mafia 1, och Remake!!!

Halloj
Jag lirade Mafia 1, när det kom. Minns dock inte om det var fulspel, eller om jag köpt. Jag hade det inte på Steam nu allafall. Men jag minns att min dåvarande dator, inte fixade att köra på högsta inställningar. Och om det var 1024*762, eller 1280*1024 minns jag inte. Men jag hade alltid bra datorer även då. Med någon av de bästa processorerna, och det bästa, eller nästbästa grafikkortet.

Nåja, nu är det inköpt igen. På Steam för knappt 10 dollar. Har kört ca 2 timmar nu. Grafiken är ju som den var då, vilket var det bästa då . Men STORYN är suverän. Hoppas den inte är sabbad, i remaken. Ska köra igenom 1an innan release av remake. Remastrade 2an körde jag precis igenom innan. Och har startat ett nytt spel i 3an, men nu köpte jag 1an. Så tar den först!! . Är både laddad, och hypad för remaken.

Hur känner ni? Framförallt ni lite äldre, som lirade 1an när den var ny? Men även yngre, som kanske spelat 2an, eller bara 3an. Som var det sämsta, i mitt. Och många andras tycke!

Visa signatur

9900k på vatten

Permalänk
Medlem

När ettan kom var jag för liten för att klara av att spela själv, men jag kollade på när brorsan lirade – tack vare storyn blev det lite som att kolla på film! Ingen av oss kunde så mycket engelska då, så det var först flera år senare som vi fattade alla detaljer helt och hållet. När jag blev lite äldre spelade jag igenom alltihop själv – fast brorsan fick hjälpa mig i någon biljakt som jag bara inte lyckades med. Och tacka vet jag fusket i race-uppdraget…

När Mafia 2 kom ut skaffade jag det direkt och har spelat av och till i 10 år faktiskt! Nyligen fick jag Mafia 2 Definitive Edition gratis – inklusive DLC som jag inte spelat tidigare – så det fick upp intresset igen.

Mafia 3 har jag aldrig spelat. Kollat en del videos, men inte fått något sug efter det. Har jag missat något kanske?

Jag går ofta och visslar på 30-talslåtarna från Mafia 1. Nu är jag supertaggad för remaken! Kollade på gameplay-videon av uppdraget ”Trip to the Country” och det ser fantastiskt ut!