Chassi + delvis deffekta komponenter

Permalänk
Medlem

Chassi + delvis deffekta komponenter

Jag har i mina två senaste projekt haft lite otur med en del delar som jag inte fått helt liv i eller inte alls som jag nu tänker att jag säljer iväg i ett paket.

Moderkort: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (deffekt?)
CPU: 2500K (fungerande)

Ovanstående har jag fått att boota vid ett tillfälle och kom in i bios, därefter har jag ej fått den att boota igen. Mer om detta går att läsa i den här tråden: https://www.sweclockers.com/forum/trad/1605872-far-ingen-bild...

Vidare så har jag en WD Blue 1TB HDD som följde med vid ett köp av en dator men som jag inte fått att fungera, har dock bara kopplat in den en gång men orkar inte med att felsöka mer då jag vet väldigt lite om hårddiskar.

Chassit är någon typ av NZXT chassi som är av rätt fin byggkvalitet, men det är relativt slitet, framförallt glaspanelen är rätt repig. En fläkt medföljer.

Avslutningsvis sitter det en PSU i som funkade först, men som sen inte har fungerat, läs mer om den här: https://www.sweclockers.com/forum/trad/1605835-small-till-och...

Tänker mig bud på allt från 200:- då det är vad jag tänker att cpu'n är värd och den+chassi är de enda delarna som jag vet funkar.
Köp nu: 350:-

Mobo+cpu+HDD kan eventuellt skickas men föredrar upphämtning hos mig påTullingeberg. Säljer till vem jag vill, om jag vill osv.

Läs hela annonsen här

Visa signatur

PM:a mig! I Följ mig på Youtube

Desktop: 11900K, Maximus Hero VII, 64GB Dominator Platinum @2933Mhz, RX 6900 XT 16GB Liquid Devil, Samsung Evo Plus 1TB + Kingston NV1 2TB, Be Quiet Silent Base 802, Be quiet! Dark Power Pro 11 850W, custom loop med 420mm + 360mm radiatorer.