Destiny 2 Sveriges nya LFG och rekryterings Discord

Permalänk
Medlem

Destiny 2 Sveriges nya LFG och rekryterings Discord

Hej Väktare! gud va nördigt det lät då..
Den svenska Destiny 2 gemenskapen fick ett ordentligt bakslag när ATS - Alla Talar Svenska bestämde sig för att byta fokus på sin server för att fokusera på klanen och deras egna ansträngningar istället för den samhällshub som de så länge varit.
För att avhjälpa detta tomrum skapas en ny server enbart för att komplettera alla klaner och gemenskaper som är kvar ute i kylan.

Vad är syftet med servern?
Här kan din klan och andra spelare skapa nya klaner, byta eller hitta nya medlemmar till sina klaner utan stora krusiduller eller svårigheter.
Ni kan utmana varandra i tävlingar i en eventkanal eller hjälpa varandra med frågor om spelet eller hitta hjälp med ett uppdrag.
Målet är att klaner och andra grupperingar ska hitta aktiva medlemmar för sina servrar och därför ser du inga ljudkanaler här.

Vi strävar efter att stärka den svenska Destiny 2 gemenskapen genom att erbjuda ett gemensamt, neutralt utrymme att träffas och samarbeta i. Detta är en multiplattformsserver med separat plattformsrekrytering och en delad social struktur där både konsol och pc spelare uppmuntras att umgås.

Här är inbjudningslänken till servern: https://discord.gg/u9Q83sz
Ses där!

Permalänk
Medlem

Detta låter kanon!
Vi i Gents of Sweden har svårt att hitta nya medlemmar på PC!