Permalänk
Medlem

CS:GO HLTV Fantasyliga

Hallå CS-spelande (och CS-tittande) Sweclockare!

På systersidan www.fz.se brukar jag köra en Fantasyliga genom HLTV när det vankas större turneringar och tänkte köra en koll om det finns intresserade härifrån att vara med? För att få något att spela om så sponsrar jag med priser själv, men det är mest en symbolisk grej. Det riktiga priset ligger i äran man får av att vinna!

Inlägget på FZ.se i sin helhet finns här.
Där står information om turneringen, länk till andra inlägg som förklarar upplägget gällande HLTV:s Fantasy o.s.v.

Väldigt kort och förenkla så är det så att vi spelar varianten som heter "money draft" och det innebär att du får
1 000 000$ att köpa fem spelare för. Dessa spelare får sedan poäng beroende på hur de presterar under matcherna i turneringen. Du kan max ha två spelare från varje lag och du kan sätta en roll på varje spelare som är permanent för hela turneringen. Det är valfritt att tilldela en roll till spelarna och det kan ge både minus- och pluspoäng. Något som däremot endast ger pluspoäng är "boosters". Vid turneringens början har du 17 olika boosters som alla kan användas en gång var under turneringens gång.

Finns inga dumma frågor så kör på bara, här i tråden eller på FZ.se.

För dig som har koll på vad HLTV CS:GO Fantasy är och bara vill göra ett lag och vara med och kämpa om (tidlös?) ära och koder till SF Anytime är det bara hoppa med i ligan med hjälp av inbjudningslänken, som är:
https://www.hltv.org/fantasy/128/league/92210/join

HLTV lägger generellt ut Fantasyn ganska nära inpå turneringsstart, och så även nu. Laget måste vara anmält till ligan innan klockan 13.00 torsdagen 15/10.

GLHF!

Permalänk
Medlem

Tack för en trevlig turnering. Lyckades ändå komma på andra plats (:

Permalänk
Medlem
Skrivet av Antezez:

Tack för en trevlig turnering. Lyckades ändå komma på andra plats (:

Tja!
har helt missat ditt inlägg. Sorry!

Grattis till andraplatsen! Skickar över en SF-anytime kod strax.
Kommer nog hålla FZ som huvudsida, men kör en dubbelpost här också till näta turnering. Vet inte när den blir, kanske redan nästa vecka. Vi får se!