NVIDIA RTX 3070 Founders Edition, någon som hann köpa?

Permalänk

NVIDIA RTX 3070 Founders Edition, någon som hann köpa?

Jag undrar verkligen. Satt tillsammans med en polare, från olika nät och spamm refresha nvidias sida. Men när köp knappen komm upp så redirecta den bara till svenska återförsäljare såsom webbis, komplett osv. Men dem säljer ju inte founders edition.

Undrar, vafan hände med founders igentligen??? Någon som vet om NVIDIA ens faktiskt sålde founders från deras hemsida??? Eller var de bara custom cards som erbjöds?

Jag är extremt förvirrad, någon som kan hjälpa till o klara upp hur det igentligen blev med founders så skulle jag uppskatta det!

Permalänk
Medlem

De sålde väl inga? Som jag förstod det så fick USA alla FE och Europa blev utan och i USA sålde de bara via Best Buy och Microcenter för nvidia inte ville sälja på sin sida förndet var sådant kaos med 3080 för de inte hade skydd mot bots.

Permalänk
Medlem

Det var en av sidorna jag bevakade innan 14, vad jag såg fanns det aldrig några kort att köpa på svenska sidan. Väldigt missvisande dock att det innan release stod att det skulle släppas 10-29. Ja det är väl inget som förvånar en med Nvidias release av Ampere längre.

Permalänk
Medlem

En del engelska sidor(UK) så som SCAN sålde FE för Nvidias räkning för MSRP.