Skapa ett recensionssystem?

Permalänk
Medlem

Skapa ett recensionssystem?

Tjena.

Kom på att det vore lite coolt och framförallt tror jag det skulle gagna Sweclockers och dess medlemmar om vi vanliga medlemmar kan skriva recensioner av diverse dator- och gamingrelaterade produkter man köpt.

Dvs inte recensioner som ligger under era redaktionsrecensioner eller testpilotsrecensioner utan något som är mer relaterat till forumet och en egen del av Sweclockers så det är tydligt att det är något mer inofficiellt och inte knutet till redaktionen.

Det skulle kunna vara ett system där var produkt som recenseras av medlemmarna knyts till t.ex. Prisjakt så att det blir struktur och inte bara en titel där varje medlem själv skriver produktens mer eller mindre officiella namn vilket då skulle skapa en myriad av recensionsnamn som egentligen är om samma produkt.

Varför detta skulle vara bättre än just t.ex. Prisjakts egna recensioner är att jag starkt tror att Sweclockers medlemmar skulle ha en mycket högre kvalitet på en recensions delar och text. Då var recension får en forumstrådliknande del kan andra medlemmar kommentera recensionen eller ställa följdfrågor till skaparen, vilket ju inte går på Prisjakt. Medlemmar kan också sortera recensionerna för samma produkt genom att rösta upp eller ned där det då blir defaultsorteringen, vilken man så klart kan ändra till efter datum osv. Recensionernas faktiska rating behöver inte vara synlig utan bara något som finns bakom kulisserna.

Ja, det var en tanke i alla fall.

Ha det / hypermode