Permalänk
Medlem

Uppgradering

Hej på er

Efter mycket velande har ja kommit fram till det här paketet
https://komponentkoll.se/bygg/Eixep

Tanken är att fortsätta använda ett ASUS GeForce GTX 970 4GB STRIX tills det går att få tag på nyare grafikkort till rimliga priser. Datorn kommer mest att användas till spel, men också CAD och eventuellt FEM. Ville höra med er om det var något som ser konstigt ut, har rätt dålig koll på det här. RAM-minnet jag valt har samma prestanda som versionen utan RGB om jag fattar rätt va? https://www.inet.se/produkt/5302777/corsair-32gb-2x16gb-ddr4-...
Har ett Fractal Design R4 chassi som jag tänkte fortsätta använda. Har bara en fläkt till chassit, kan det vara idé att titta på fler? Har ett https://www.inet.se/produkt/6909625/fsp-650-80egn-650w som jag planerar byta ut. Fungerar bra i dagsläget så vitt jag vet men har väldigt många är på nacken, orolig att det skulle kunna skada andra komponenter när det väl ger sig.

Alla råd eller tips är mer än välkomna, tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Prisvärt och balanserat bygge! hade nog bara försökt få v3 versionen på nätagget och min gamla favorit Cooler Master Hyper 212 Evo som cpufläkt!

Permalänk
Medlem

Tack för svaret. Har köpt och byggt redan, allt fungerar bra. Försökte hitta ett uppgraderings-kit för am4 till min gamla CM Hyper 212x fläkt först men lyckades inte med det, passade på att testa något helt nytt istället.

Permalänk
Medlem

OK, hoppas du är nöjd! Lycka till!