Samlas inför release av Battlefield 2042 - lfg discord

Permalänk
Medlem

Samlas inför release av Battlefield 2042 - lfg discord

Discord: https://discord.gg/AFtmd5xzqs
Gå med idag för att dela, snacka och var redo vid release av BF2042,
här kan du främst söka efter medlemmar som vill spela Battlefield, vi erbjuder också andra discord-servrar med gamers i alla åldrar!

Battlefield 2042

Battlefield 2042 är ett kommande first-person shooter-videospel utvecklat av DICE och publicerat av Electronic Arts. Det är den sjuttonde delen i Battlefield-serien. Titeln är planerad att släppas den 22 oktober 2021 för Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X / Series S.

I likhet med sina föregångare är Battlefield 2042 ett multiplayer-fokuserad fps-spel. Eftersom spelet utspelas inom en snar framtid, har det futuristiska vapen och prylar som portabla turrets och drönare, samt fordon som spelare kan kommandera. Spelare kan nu begära ett fordonsflygning till vilken plats som helst.

Spelet introducerar också ett nytt "Plus" -system som gör att spelare kan anpassa sina vapen till viss mån på plats.

Klassystemet reviderades avsevärt. Spelare kan välja att ta kontroll över en specialist som faller under de fyra traditionella Battlefield-spelklasserna Assault, Engineer, Medic och Recon. Dessa karaktärer kan använda alla vapen och prylar som spelare har låst upp. Var och en av dem har också sina egna unika färdigheter och prylar. Till exempel är en av specialisterna utrustade med en wingsuit, medan en annan är utrustad med en helande pistol. Spelet startar med tio specialister.

Levolution och destruktiva miljöer från Battlefield 4 återvänder i Battlefield 2042, och inkluderar extrema vädereffekter som tornados och sandstormar som kan lyfta spelare in i en virvel och drastiskt minska synligheten.

Spelet har tre huvudspellägen.

All-Out Warfare omfattar "Breakthrough" och "Conquest", två häftklammer i serien. I Conquest slåss två lag mot varandra för att fånga kontrollpunkter. När kontrollpunkter i en sektor har fångats, kommer teamet att styra nämnda sektor. I Breakthrough måste ett lag försöka fånga ett annat lags kontrollpunkter, medan det laget måste försvara dem. Båda lägena kan spelas med och mot AI (bottar). PC-, PS5- och Xbox Series X- och Series S-versionerna stöder 128 spelare, medan PS4- och Xbox One-versionerna endast stöder 64 spelare.

Andra lägen som ingår i spelet inkluderar Hazard Zone, ett coop-flerspelarläge som enligt utvecklarna inte är ett battle-royale utan något helt nytt inom franchisen (möjligt liknande koncept som Escape from Tarkov) . Det tredje läget har ännu inte tillkännagivits, är utvecklat av DICE LA och beskrivs som ett "kärleksbrev till fans".

Spelet kommer att levereras med sju kartor: "Orbital", "Hourglass", "Kaleidoscope", "Manifest", "Discarded", "Breakaway" och "Revival". Breakaway sägs vara den största och ska omfatta 5.9x5.9 km