Permalänk
Medlem

Mus liknade QPAD 5K/8K

Goddagens alla sweclockers! Söker en mus liknade QPADS "gamla" 5K/8K (minns inte vilken jag hade då det var några år sedan)
Men det ska iallafall finnas plats för alla fingrar för annars ligger ju ofta lillfingret mot musmattan tyvärr!
Frågat i diverse facebook grupper utan lycka men när det kommer till datorer och datorkomponenter har jag alltid fått bäst hjälp här på sweclockers!
Så någon som vet om det finns någon liknade mus nuförtiden? Gärna lite bättre kvalitet än det var på QPADen då jag har för mig att den gick sönder rätt fort tyvärr.
Är tyvärr rätt bråttom att få veta om det finns då jag inte har råd att köpa en själv men fyller år på lördag så förhoppningsvis får jag musen jag bestämt mig för då!
Om ni annars har tips på andra bra möss så ge gärna förslag!
Har just nu en SteelSeries Rival 700 som jag tycker är helt ok, har även haft ett antal razer deathadder som också fungerat bra men de gick sönder rätt fort tyvärr!
Alla tips uppskattas! Mvh el0y

Permalänk
Medlem

De flesta möss har ju inte en "platta" på högersidan, men det finns ju alternativ, exempelvis: https://www.inet.se/produkt/6100127/asus-rog-spatha Inte alls billig dock. Jag hade en ROG-mus som kändes bra både i ergonomi och kvalitetskänsla, men efter tre-fyra år, varav det sista med hemarbete så ganska intensiv användning, så började min dubbelklicka vid enkelklick.

Permalänk
Medlem

Svenska mionix gjorde ju nyligen en return, och deras möss liknar qpads litegranna?

https://www.inet.se/produkt/6608015/mionix-naos-qg

Hur kvalitén är dock kan jag inte svara på, men verkar som att swec hade införskaffat de här för att testa?

Permalänk
Medlem

Blir en https://www.inet.se/produkt/6608015/mionix-naos-qg så tackar och bockar för tipset ostbullen!

Blev fel
Permalänk
Medlem

Vad trevligt! Hoppas den smakar