Färdig byggd dator shark gaming

Permalänk

Färdig byggd dator shark gaming

Undrar lite hur dessa är i verkligheten.
Känns som om dom har snåla in på det mesta när.man tittar på mobo,chassi, CPU kylning osv.
Denna landar på 22k med bättre gpu och bättre mobo samt bättre minnen.

https://sharkgaming.se/white-shark-massacre-gaming-pc

Undrar också över just amd korten tex 6800xt vs 3070 kommer lira mest fps spel bf4 samt csgo osv. Vet att det är overkill för just csgo men skit samma kör hellre bra saker än sämre.

https://sharkgaming.se/shark-brutality tittar jag också på.

Annars blir detta bygget jag tänkt dock med ett 3070 och inte 3060ti kan tänka mig ett 6800 kort med om det lirar bra. Denna kommer landa på runt 26-27 max med ett annat gpu.

Skulle vilja landa på max 25 helst.

Permalänk
Medlem

Sweclockers har alldeles utmärkta test för de nya grafikkorten som du kan kika på och jämföra för att få en bild över hur prestandan ser ut. Jag tror inte det är något fel på sharkgamings datorer men hade samtidigt hellre byggt eget om jag fick välja för de tar ju förmodligen ut en slant för att det är prebuild osv. Saken är ju den att du kan gå in på sharkgaming och få en dator inom en vecka medan det inte finns någon klar prognos för när/eller om grafikkortsmarknaden som den ser ut idag kommer att bli bättre. Det är ju lite därför prebuilds blivit så aktuella under pandemin för att det faktiskt går att få tag på grafikkort genom att gå den vägen.

Permalänk

Ja dock så säljer ju shark med lösa gpun och har en hel del på lager med.