OpenGame med Ruthless Arma Milsim 2022-02-20

Permalänk

OpenGame med Ruthless Arma Milsim 2022-02-20

Äntligen håller Ruthless Arma Milsim ett Open Game i Arma 3!
Vill du vara med och spela ARMA 3 med en svensk grupp fylld av engagerade, erfarna och trevliga personer som har kul tillsammans? Har du kanske ett intresse av militär verksamhet?
Känner du att du vill spela seriös milsim som bygger på en realistisk organisationsstruktur och upplevelse?
Då är du mer än välkommen att deltaga på vårt Open Game som vi kommer att hålla den 20:e februari från 18:00.
Alla är välkomna att delta oavsett erfarenhet!
Anmälan sker enklast här.
Se även vår trailer!

Om RL
Ruthless Arma Milsim har spelat Arma under uppstyrda former sedan 2016. Vi är idag ungefär 30 aktiva spelare. Vi spelar tillsammans två gånger i veckan med träning på onsdagar, 1900-2100 samt operationer på söndagar, 1800-2100. Våra söndagsoperationer är i normala fall coop med en mänsklig spelledare som styr motståndaren. Med jämna mellanrum deltar vi i joint operations (både co-op och pvp) med andra communities med upp till hundra spelare från hela världen.

Vi spelar del av ett skyttekompani, bestående av en skyttepluton samt plutonsledning med tillförd eldledare/JTAC och sjukvårdsgrupp från bataljonen. Vi framrycker i egna fordon eller blir transporterade av vår flyggrupp. Vi löser varierande stridsuppgifter så som försvar och anfall inom kompanis eller bataljons ram, störstrid på fiendens djup eller fredsbevarande/fredsframtvingande uppgifter.

Vi har inga förkunskapskrav. Alla rekryter får genomgå en GSU (Grundläggande SpelarUtbildning) som tar ungefär 2-3h och syftar till att upprätthålla en grundläggande kunskapsnivå i hela communityt. Efter godkänd GSU blir nya rekryter tilldelade en grupp och befattning i vår skyttepluton. För spelare som vill byta befattning hålls även workshops för befattningsspecifika förmågor efter behov.

Såhär går det till
söndag 2022-02-20 kommer vi att spela ett Open Game, vilket innebär att vi spelar en helt vanlig söndagsoperation enligt de former vi gör varje söndag, men med möjlighet för vem som helst att vara med för att testa hur det är att spela med oss. Vi kommer att spela mot datorstyrda motståndare som leds av en mänsklig spelledare inom ramen för ett någorlunda realistiskt och trovärdigt scenario.
Inför speltillfället kommer du att bli tilldelad en befattning som soldat i någon av våra skyttegrupper.
Vi har inga förkunskapskrav. Du kommer att få den hjälp du behöver för att kunna komma igång och spela, och bli stödd i själva spelet av våra soldater och gruppchefer.

Detta behöver du

  • Arma 3 med DLC Apex (https://store.steampowered.com/app/107410/Arma_3/ + https://store.steampowered.com/app/395180/Arma_3_Apex/). Vid våra ordinarie speltillfällen använder vi även DLC Contact.

  • Fungerande mikrofon

  • Förmåga att kommunicera på svenska

  • Ha uppnått 18 års ålder

Hålltider
Onsdag 2022-02-16
23:59 Servern öppnar för test - Från och med midnatt till torsdag kan du hoppa in på vår server och kontrollera att moddar fungerar osv. Under vanliga vaken-tider finns personal tillgänglig på vår Discord för att besvara tekniska eller o-tekniska frågor.

Lördag 2022-02-19
23:59 Sista anmälan

Söndag 2022-02-20
17:30 Samling på TeamSpeak
18:00 Operationen börjar
21:00 Operationen avslutas
21:00-21:30 Debrief

Permalänk

Det är nu mindre än en vecka kvar till sista anmälan. Kom igen, det blir kul!