Helgsnack: Hur får du dina tekniknyheter?

Permalänk
Inaktiv

LTT.

SweC har jag främst för quizar och att gnälla.

Permalänk
DingDongerMcDongface

Spännande att se vilka andra sajter och källor som är intressanta, särskilt när man efter bästa förmåga själv plitar nyheter om dagarna. Tack för att ni delar med er!

Permalänk

Sweclockers är nog enda nyhetskällan jag tittar till dagligen.

Är med på något nyhetsbrev ifrån nyteknik som kommer med vissa intressanta artiklar ibland och sen hade jag velat tipsa om Ola andersson på https://www.olaandersson.nu/.

Han skriver mycket om vad de stora tech-bolagen gör just nu, Apple. Alphabet, Facebook osv.

Oftast välskrivet och intressant!

Visa signatur

Intel Core i7-12700F | NH-U12S chromax.black | MSI GeForce RTX 2070 ARMOR | Ballistix Sport DDR4 2400MHz 16GB RED | ASUS Prime H670-PLUS D4 | LG 27GL83A-B

Permalänk
Medlem

Videoformat och podcasts: Moore's law is dead, Level1tech, Hardware Unboxed, Gamers Nexus, der8auer, RedGamingTech

Endast textformat: Anandtech, wccf, SweClockers

Visa signatur

Elektronikingenjör.

Permalänk
Medlem

För den typen av nyheter och rykten som Sweclockers täcker sveper jag förbi wccftech (catch all rumours), techpowerup (Wizard kan sina saker, och deras ”upcoming hardware” sammanfattning med källor), och videocardz som komplettering och sina twitter+asiatiska rykten.

Egentligen behövs bara en av dessa, och wccftech är mest heltäckande. De publicerar allt som någon hittat någonstans på nätet. 😉

Teknisk information får man hitta på annat håll. Asiatiska källor för uppgifter från ”supply chain” även om det brukar söka sig fram till västerländska rapporter så småningom. Trots det är perspektivet annorlunda, det är mer ”vi som producerar” inte bara ”vi som konsumerar”.

Jag lägger mer tid på ställen som rapporterar/diskuterar litografi och arkitektur och science generellt. (Kemi i synnerhet naturligtvis.)