Permalänk
Medlem
Skrivet av ipac:

Såg du honom i ögonen?

Men fränt, undra hur denne fått tag på sitt ex.

Kanske var en amerikan?

Permalänk
Medlem
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

När man gissar tider. Så tycker jag ofta att på 10år så det enda som händer är att saker blir lite bättre, det kan ha kommit något nytt som ej riktigt är bra ännu. Men hoppar vi tillbaka till år 2014 så har nog de flesta här på forumet samma typ av hårdvara som idag, inget direkt överanskande.

Det sägs att man generellt överskattar vad som kan göras på 1 år men underskattar vad som kan göras på 10 och jag tycker nog det stämmer rätt så bra om man ser på utvecklingen i ett vidare perspektiv.

En sak som slog mig när jag blickade bakåt är att jag blev förvånad själv när olika saker lanserades. Vissa saker glider in i vardagen och man börjar tänka på dem som att de "alltid" har funnits. Hur vardagen såg ut innan är nästan bortglömt och man kan spontant känna att det inte händer så mycket, men om man aktivt funderar är det ändå en del!

För 10 år sedan hade inte Oculus lanserat sitt första headset ännu om vi håller oss till VR, men vi har ju exempelvis att Tesla öppnade sin första laddstation i Sverige 2014, LG lanserade sin första OLED-TV i 2013, och elkedjorna hade avdelningar för att sälja kameror och objektiv för 10 år sedan.

Kollar man in på elgiganten i dag jämfört med 2014 ser det rätt annolunda ut, och man laddar sin elbil på parkeringen utanför. Om det finns platser över eftersom var och varannan kör elbil!

Permalänk
Medlem

Tested klämmer ur sig 1h 50m recension:

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Apple Vision Pro Likely to Launch in These Nine Countries Next

Citat:

It's likely that these language additions hint at the countries where Apple will launch the Vision Pro next, including Australia, Canada, China, France, Germany, Japan, Singapore, South Korea, and the UK. Hong Kong and Taiwan are also potential candidates.

https://forums.macrumors.com/threads/apple-vision-pro-likely-...