Gjort RMA , men kanske finns nått "hemfix"?

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Jan 2004

Gjort RMA , men kanske finns nått "hemfix"?

Undrar om det kanske är nått vanligt problem ?
Kanske nått som man fixar med en hemkur ?

Iallafall, har en Canon A60.

Nu när jag stänger av den så stängs den av, men linsen
eller vad det heter (objektivet) åker inte in i själva
"huset".
Det går heller inte zooma in helt.

Det går fint att ta bilder.

Men det svarta locket stängs aldrig "för" linsen heller.

Har gjort RMA på den nu, men undrar om ni kanske råkat
ut för samma med kameror?

Det är min farsas, och han säger att han varit försiktig med den.

mvh/DAVID

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
UMEÅ! -Ersmark
Registrerad
Jul 2001

Jag har gjort en tråd angående problem med min A70, jag fick igen kameran igår efter FEM OCH EN HALV VECKA!!!!!!!!!!

Mitt problem var dock tvärt om.....objektivet åkte aldrig ut....

Enligt firman som reparerade den så var det väldigt vanligt med objektivproblem på Canons Powershotserie

"Det var bättre förr, men inte länge till.."

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Jan 2004

Usch, då blev jag glad.
För jag köpte kameran som en present lite till familjen och den sida jag håller på med (www.hårdvara.nu).

Och idag tänkte jag skriva lite om en produkt, då märkte jag felet med kameran.

Och senast kameran användes var igår, av farsan.

Men han sa att han hade varit väldigt försiktig med den.

Blev lite orolig, för på senaste tiden har väldigt mycket gått sönder (av mina grejer).
Lite otur, med vattenkylningen. Men ändå Känns dyrt.

mvh/DAVID

fler med erfarenheter?