Kontakta 99kr.com

Permalänk

Kontakta 99kr.com

Hur fan når man dom?!

Dom har hållit på å bygga om sin hemsida sen i typ augusti, å man kan ju inte nå dom på nåt sätt? Min hemsida e fan nere flera ggr i veckan, ibland i en vecka i rad, å detta har hållit på i flera månader. Förslag på vad jag kan göra?

Permalänk
Medlem

Tja hålla inne betalningen är en sak som du kan göra om du nu inte har förskottsbetalat en massa redan förståss eftersom dom inte kan leverera en tjänst som avtalat.

Kolla ditt avtal först för säkerligen står det nåt om oförutsedda händelser mm men nån måtta får det ju vara och är den nere flera ggr i veckan mm som du skriver sedan i Aug så är det inte acceptabelt.

Hmmm kollade deras sida och det verkar som dom har gått i konkurs eftersom dom nämner att företaget håller på att omstruktureras vilket i sig kan betyda vad som helst men jag tolkar det så

Permalänk
Medlem

Jag har samma problem med 99kronor.com.

Hmm, http://www.99kr.com/ fungerar inte, men http://www.99kronor.com fungerar och det är genom den sidan jag brukar kontakta dem.

Nere nästan hela tiden tycker jag!

Permalänk
Medlem

Dom kan inte vara seriösa då man klickar för att komma till deras helpdesk möts av följande text.

---------------------------------------------
HelpDesk-systemet har ominstallerats och flyttats till http://hp.99kronor.com. Tack!
---------------------------------------------

Om man då klistrar in http://hp.99kronor.com så möts man av följande text:

----------------------------------------------
20040926 99Kronor.com håller på att omstruktureras. Vi hoppas ha allt färdigt inom kort.
----------------------------------------------

Så dom är nog snart helt nerlaggda och i vilket fall som helst så pröjsar jag gärna lite mer för att få en tjänst som fungerar och inte som det är på 99kr.com

Permalänk

Jag kollade lite på google, å fick upp detta http://eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=587607#587607

Dom verkar ju va helt dumma i huvvet, å d fittiga me dom e ju att dom va jävligt snabba me att ta betalt för ett nytt år, drog cash från mitt kort direkt. Eftersom man inte kan kontakta dom om att avsluta avtalet så kommer d ju att bli problem. Får koppla in polisen snart känner jag....å bygga en egen server

Permalänk
Medlem
Permalänk

hmm, a d ska ja gö, eller kan man göra så? Ringa t banken å säga att dom ska ta tillbaka transaktionen?

Permalänk
Medlem

Nja är det bankkort så kan det vara svårare för vad jag vet så går det att ta tillbaks en transaktion om det är VISA mm kort men har bara hört talas om det så är inte till 100% säker men däremot ska du ju kunna stoppa vidare transaktioner om du har det på autogiro.

Permalänk

Men d e visa som ja har betalat med alltså....men visakortet e ju mitt bankkonto oxå.....Samma kort, kortnummer. Det ska alltså gå att ta tillbaka cashen?

Permalänk
Permalänk

Sitter i samma sitts som ZAX, nu har sidan varit nere i ca 2veckor, dom svarar inte på sina mail eller liknande, asjobbigt.

Permalänk

ja ska fan prova å ringa banken å kolla om dom kan ta tillbaka betalningen.....second choise.....the cops!

Permalänk

Kollade nyss min internet bank, och ja där har dom dragit 98.xx kronor, men inte fan funkar servrarna för det!

är väldigt irriterad just nu.

Permalänk
Medlem

Hörni, har någon fått någon ordning på något rörande detta företag? Drar de fortfarande pengar?

Permalänk

Vetefan, jag får väl reda på det snart? (januari)

Permalänk
Medlem

Jag ska nog in på banken och höra med dem om de kan blockera 99kronor från att ta pengar ifrån mig.

Permalänk
Medlem

Ännu en som varit smart nog att bli kund hos 99kr.com , välkommen.

Blev kund där i oktober förra året, köpte domänen i samma veva (separat) och fick i mailet från 99kr instruktioner om hur jag skulle göra för att få den pekad mot deras dns-server. Ingenting händer på flera veckor. Till slut så blir jag less och efter 4-5 mail och 2-3 telefonsamtal utan svar så skriver jag ett brev och postar till dem.

Skaffade ett konto hos surftown och pekade domänen dit, det var klart och fungerade inom ett par timmar.

Har inte fått något svar på varken mina mail eller mitt postade brev. Om de drar pengar från mig nu i oktober så polisanmäler jag företaget direkt. Jag har ju trots allt uttryckligen sagt upp mitt konto via 2 av de e-mail jag skickade och i det brev jag postade.

Permalänk
Medlem

Jag har varit kund hos dem i många år och det fungerade bra tills jag blev tvungen att ta kontakt med dem pga. domänstrul... Nu finns ju fan inte ens sidorna längre!
Jag vet inte ens vart jag ska vända mig längre för att kunna ta kontakt med dem. Någon som har något sådan som fungerar?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HyDrAn
Ännu en som varit smart nog att bli kund hos 99kr.com , välkommen.

...

Om de drar pengar från mig nu i oktober så polisanmäler jag företaget direkt.

Vilket företag ?
99kr varken är eller har varit ett företag, vi har flertalet kunder som fått pengar dragna, det är bara att kontakta 2checkout.com så får du tillbaka stålarna efter ett tag.

Permalänk
Medlem

Förklara gärna vad detta bolag har med 99kronor.com att göra.

Permalänk
Medlem

Fick detta mail idag:

Citat:

99Kronor.com stänger som tidigare informerat ner sina tjänster Onsdagen den 28:e och alla kunder uppmanas hämta säkerhetskopior av sina filer via FTP eller kontrollpanelen under tisdagen eller onsdag förmiddag. Det här är sista chansen för ni som fortfarande inte har hämtat de filer ni kan komma att behöva.

Alternativa webhotell

Vi föreslår att ni i behov av flytt kontaktar ett av följande webhotell.. SurfTown (http://www.surftown.se), B-One (http://www.b-one.nu), Loopia (http://www.loopia.se), ManuFrog (http://www.manufrog.com) alternativt söker på 'billigt webhotell' på Google. Samtliga nämnda webhotell ligger inom 99Kronor.com's priskategori.

För de kunder som har fler än 6 resterande månader på ert abonnemangs livstid så kan ni även begära en återbetalning av årsavgiften genom att gå till http://support.2co.com/deskpro/newticket.php. Var noga med att specifiera att ni är en köpare ('Buyer') och att även inkludera ert fulla namn och epostadress i informationsfälten, det namn som användas vid köp av webhotellkonto hos oss.

Det är förstås jobbigt för många av er att flytta på så kort varsel som 2 veckor men tyvärr har vi ingen möjlighet att förlänga tiden.

För att komma åt era säkerhetskopior för te x MySQL-databaser så kan ni gå in på http://www.mindomän.com:2082 (ersätt 'mindomän' med ert domännamn) och logga in med ert användarnamn för kontrollpanelen. Väl inne går ni till 'Hämta en säkerhetskopia' och på sidan därefter klickar på länkarna för respektive säkerhetskopia.

Lycka till och tack för den tid som har varit.

Mvh,
99Kronor.com Webhotell