Spåra mail till bedragare

Permalänk
Medlem

Spåra mail till bedragare

Köpte en dator av en kille mot förskottsbetalning, jag fick aldrig nån dator och försöker nu spåra killen. Här är de olika headers han skickade med:

Return-path: <pierre_1965_@hotmail.com>
Received: from mailgws.his.se (mailgws.his.se [193.10.176.17])
by piff.student.his.se (Sun Internet Mail Server sims.4.0.2001.07.26.11.50.p9)
with ESMTP id <0IC20098A4XLE3@piff.student.his.se> for b03jonba@sims-ms-daemon
(ORCPT rfc822;b03jonba@student.his.se); Thu, 17 Feb 2005 14:17:45 +0100 (MET)
Received: from hotmail.com (bay24-f29.bay24.hotmail.com [64.4.18.79])
by mailgws.his.se (8.13.3/8.13.3) with ESMTP id j1HDD5FL016400 for
<b03jonba@student.his.se>; Thu, 17 Feb 2005 14:13:06 +0100 (CET)
Received: from mail pickup service by hotmail.com with Microsoft SMTPSVC; Thu,
17 Feb 2005 05:13:02 -0800
Received: from 217.28.34.136 by by24fd.bay24.hotmail.msn.com with HTTP; Thu,
17 Feb 2005 13:12:25 +0000 (GMT)
Date: Thu, 17 Feb 2005 14:12:25 +0100
From: Pierre Olof <pierre_1965_@hotmail.com>
Subject:
=?iso-8859-1?B?UkU6IEFubm9uc2ludHJlc3NlIGZy5W4gRW5pcm8gS/ZwICYgU+Rsag==?=
In-reply-to: <1108645774.4214978ee2259@webmail.student.his.se>
X-Originating-IP: [217.28.34.136]
X-Sender: pierre_1965_@hotmail.com
To: b03jonba@student.his.se
Message-id: <BAY24-F293CEEDBFC609EFDEAAD83DD6D0@phx.gbl>
MIME-version: 1.0
Content-type: text/plain; format=flowed; charset=iso-8859-1
Content-transfer-encoding: 8BIT
X-Originating-Email: [pierre_1965_@hotmail.com]
X-Scanned-By: MIMEDefang 2.49 on 193.10.176.17
X-OriginalArrivalTime: 17 Feb 2005 13:13:02.0072 (UTC)
FILETIME=[68ACBF80:01C514F2]
Status: RO

Return-path: <pierre_1965_@hotmail.com>
Received: from mailgws.his.se (mailgws.his.se [193.10.176.17])
by piff.student.his.se (Sun Internet Mail Server sims.4.0.2001.07.26.11.50.p9)
with ESMTP id <0IC400BBL7GXIU@piff.student.his.se> for b03jonba@sims-ms-daemon
(ORCPT rfc822;b03jonba@student.his.se); Fri, 18 Feb 2005 17:07:45 +0100 (MET)
Received: from hotmail.com (bay24-f38.bay24.hotmail.com [64.4.18.88])
by mailgws.his.se (8.13.3/8.13.3) with ESMTP id j1IG35Gn018061 for
<b03jonba@student.his.se>; Fri, 18 Feb 2005 17:03:06 +0100 (CET)
Received: from mail pickup service by hotmail.com with Microsoft SMTPSVC; Fri,
18 Feb 2005 08:03:01 -0800
Received: from 213.115.101.73 by by24fd.bay24.hotmail.msn.com with HTTP; Fri,
18 Feb 2005 16:02:32 +0000 (GMT)
Date: Fri, 18 Feb 2005 17:02:32 +0100
From: Pierre Olof <pierre_1965_@hotmail.com>
Subject:
=?iso-8859-1?B?UkU6IEFubm9uc2ludHJlc3NlIGZy5W4gRW5pcm8gS/ZwICYgU+Rsag==?=
In-reply-to: <1108733207.4215ed17a316d@webmail.student.his.se>
X-Originating-IP: [213.115.101.73]
X-Sender: pierre_1965_@hotmail.com
To: b03jonba@student.his.se
Message-id: <BAY24-F385DE47C6E2AE0FC856554DD6E0@phx.gbl>
MIME-version: 1.0
Content-type: text/plain; format=flowed; charset=iso-8859-1
Content-transfer-encoding: 8BIT
X-Originating-Email: [pierre_1965_@hotmail.com]
X-Scanned-By: MIMEDefang 2.49 on 193.10.176.17
X-OriginalArrivalTime: 18 Feb 2005 16:03:01.0440 (UTC)
FILETIME=[52628C00:01C515D3]
Status: RO

Har försökt med olika whois och nslookup tracert osv men kommer bara till ett konto hos BBB (en vlan uppkoppling) och ett hos nsab.se som inte ger någonting! Kan nån här komma längre så skulle jag vara enormt tacksam och tips som kan hjälpa polisen ta fast killen tips som får fast killen och ge mina pengar tillbaka kan ge viss ersättning då det handlar om många tusen kronor.

Permalänk
Avstängd

inget konto eller mobilnummer?

Permalänk
Avstängd

Jag kan luska lite, är en liten hacker noobie!
Edit: 10 min senare: Du Har PM, har hittat bedragaren!

Permalänk
Avstängd

det gick snabbt!

Permalänk
Avstängd

Mjo, 10min!
Ganska lätt att tracka ip adresser!!
Hehe, kul när man hackar in hos grannen!

Permalänk
Medlem

Hur många olika forum har du postat det här i?

Permalänk
Hedersmedlem

Korspostning är INTE tillåtet här.

*Tråd låst*