Vart ska jag vända mig angående reparering av min dator?

Permalänk
Medlem

Vart ska jag vända mig angående reparering av min dator?

Hej allesammans.
Jag har investerat i en dator som jag fått hjälp av en kompis att bygga ihop. Den skulle tydligen vara väldigt snabb och bra men jag lyckas inte få den stabil. Har problem när jag installerar Operativ System, dom tycks inte installeras korrekt. Jag har tröttnat på att inte få det att fungera och jag tänkte lämna in den på lagning. Den stora frågan är VAR?

Jag bor i söderort (Sthlm) men skulle kunna köra den ut till andra förorter samt innerstan.

Tack på förhand.

Permalänk
Medlem

Försök och beskriv problemet här på Sweclockers så kanske någon kan hjälpa dig. För om det är operativsystemet som är knas så går det nog att fixa ganska lätt.

Permalänk
Forumledare

Så länge den här tråden handlar om vart man skall lämna datorn skall den ligga här, men om tråden övergår till att handla om felsökning ber jag att någon anmäler den så att vi kan flytta den.

Permalänk
Medlem

Re: Vart ska jag vända mig angående reparering av min dator?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av vakke
Hej allesammans.
Jag har investerat i en dator som jag fått hjälp av en kompis att bygga ihop. Den skulle tydligen vara väldigt snabb och bra men jag lyckas inte få den stabil.

kompisen låter ju som ett hett tips ..eler inte.

för lokala datormekare finns gula sidor mm, men att lämna in sin hemmabyggda burk till "proffs" har en tendens att vare sig bli billigt eller hjälpa.

Permalänk
Medlem

Din lokala datoraffär är ett bra ställe att starta på...
Ring till dem och fråga om dom kan göra en felsökning på din dator och fråga hur mycket det kommer kosta, låter det för dyrt ring vidare till nästa firma...

Lycka till!

Permalänk
Medlem

Du bor i Stockholm ser jag.
PC city i Sickla/Nacka eller i Infra City. Helt ok priser. Har aldrig lämnat in något där själv dock.

http://www.pccity.se/