Site kan inte ses av andra än mig själv

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2005

Site kan inte ses av andra än mig själv

Jag har problemet att när någon försöker visa
http://jontejsson.no-ip.org/mambo/
Visas bara ett sidan kan inte hittas meddelande.
Sidan ligger lokalt på min dator (suse 9.3)
Mina inställningar i configuration.php ser ut som följande:

Citat:

<?php
$mosConfig_offline = '0';
$mosConfig_host = 'localhost';
$mosConfig_user = '''''';
$mosConfig_password = ''''''''';
$mosConfig_db = '''''''';
$mosConfig_dbprefix = 'mos_';
$mosConfig_lang = 'english';
$mosConfig_absolute_path = '/opt/lampp/htdocs/mambo';
$mosConfig_live_site = 'http://jontejsson.no-ip.org/mambo/';

Skädda, Gös, Röding, Bleka, Havskatt, Kveite

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2002

jontejsson.no-ip.org går att slå upp till en IP-adress, men den svarar inte på ping, port 80, eller något annat. Nåt fel i nätverkeriet.

Min dator är tuffare än din.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Boden
Registrerad
Maj 2004

japp, stack har rätt. Kanske nån fierwall/router etc som blockar dig?

Macbook Vit | Macbook Unibody | D80 | iPod Touch | iPhone 3GS

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2005

Jag har testat att dels de-aktivera min brandvägg men det har inte hjälpt för ngn som jag bett se om de kan få kontakt med hemsidan.
Ngn router har jag inte så det skall nog inte så stå ivägen.

Skädda, Gös, Röding, Bleka, Havskatt, Kveite

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2005

Med risk för att låta dryg, ansluter du till din egen server eller kommer du åt sidan via filsystemet. Du kanske inte har dragit igång webservern? Kolla med netstat om du har någon tjänst som lyssnar på port 80. Bara en tanke...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2005

Jadå den är igång.
Dock är det lite lustigt nu.
När jag skall öppna sidan localhost/ip/url så får jag upp:
fyll i lösenord och användarnamn för DSL-300G fast jag har inget DSL-300G modem, jag har inte ens ett d-link modem

Skädda, Gös, Röding, Bleka, Havskatt, Kveite

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2003
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.No1
Jadå den är igång.
Dock är det lite lustigt nu.
När jag skall öppna sidan localhost/ip/url så får jag upp:
fyll i lösenord och användarnamn för DSL-300G fast jag har inget DSL-300G modem, jag har inte ens ett d-link modem

Jag får också upp det när jag klickar på länken.

<darren> the hardest part of linux is choosing either a kill bill or an anime wallpaper i wish i didnt have to choose

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
bakom tgb.
Registrerad
Jun 2002

Om man sedan loggar in med Admin:admin så får man upp detta:

404 Not Found
Url '/mambo\' not found on server

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.