pled-connector tar upp för mycket plats(antec sonata 2+asrock dual sata2)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Apr 2004

pled-connector tar upp för mycket plats(antec sonata 2+asrock dual sata2)

Bygger ihop min dator, så märker jag plötsligt att Antec-chassits pled-connector tar upp 3 platser, där den mittersta är tom, medans det på asrock-mobot inte finns nåt tomrum i mitten utan + och - sitter precis bredvid varandra
vad göra?

Sony Vaio EB1M1E - 15,5", Intel Core i3 330m, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400rpm HDD, ATI Radeon 5650 1GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2002

pled connector? Vad menar du? (har ett Sonata 2 och kanske kan hjälpa dig om du preciserar lite)

Intel Core i7 965 EE @ 4 GHz
Foxconn BloodRage X58
ATI HD 4870 + Accelero S1 Rev2 + 2st Zalman 120mm

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GurkGager
pled connector? Vad menar du? (har ett Sonata 2 och kanske kan hjälpa dig om du preciserar lite)

pled är no förkortining av Power LED (lysdiodien som är tänd när datorn är igång).

Kolla om det inte finns två ställen att koppla in PowerLEDen på på moderkortet, har sätt att det finns på vissa.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Apr 2004

Har fixat det här, bara att flytta en av kablarna till mittersta hålet... tyvärr fungerar inte datorn

Sony Vaio EB1M1E - 15,5", Intel Core i3 330m, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400rpm HDD, ATI Radeon 5650 1GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
under en sten
Registrerad
Apr 2005

Dra ur alla grejer du inte MÅSTE ha...Eftersom du pratade om strulig Pled kontakt så...Kopplar man ngt fel så kan det bli strul, men "tyvärr fungerar inte datorn" säger inte så mycket... Mvh bogey

Don´t do this, don´t do that. Do this and think that.
Serious, do you really think I give a shit?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Apr 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bogey
Dra ur alla grejer du inte MÅSTE ha...Eftersom du pratade om strulig Pled kontakt så...Kopplar man ngt fel så kan det bli strul, men "tyvärr fungerar inte datorn" säger inte så mycket... Mvh bogey

Alltså, jag har gjort en annan tråd om det, så den här kan få dö

Sony Vaio EB1M1E - 15,5", Intel Core i3 330m, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400rpm HDD, ATI Radeon 5650 1GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
göteborg
Registrerad
Jan 2003

powerled-connectorn får du klippa av på mitten för att få den till att passa (och funka främst).

mm, just de!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2003
Citat:

Ursprungligen inskrivet av guppgupp
Alltså, jag har gjort en annan tråd om det, så den här kan få dö

är ju bra att du själv erkänner regelbrott?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Apr 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Guru
är ju bra att du själv erkänner regelbrott?

Eh, va? Hittar inget i reglerna som förbjuder mig att skriva två olika trådar om två olika saker?

Citat:

powerled-connectorn får du klippa av på mitten för att få den till att passa (och funka främst).

Jag har flyttat en av kablarna in i det mittersta hålet, borde inte det funka? Lampan lyser iaf.

Sony Vaio EB1M1E - 15,5", Intel Core i3 330m, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400rpm HDD, ATI Radeon 5650 1GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Nov 2005

Då PLED:en inte är något annat än en lysdiod som tänds när MoBo:t får ström, så gäller det bara att få plus till plus och minus till minus, hur du gör det spelar mindre roll så länge du kopplar det på därför avsedd plats..

Workstation: i7 2600k | P8Z68-V Pro | 16 Gb RAM | MSI Radeon 390 | NEC PA241W
Portabelt: Surface Pro 3 | Samsung Galaxy S6 Edge
Fotoväska: Nikon D800E | Nikkor AF-S 24-70/2,8 G ED | Nikkor AF-S 85+50/1,8 G