Guider hos Adrian's Rojak Pot

Permalänk
Melding Plague

Guider hos Adrian's Rojak Pot

<font style="font-size: 10pt"><b>Guider hos Adrian's Rojak Pot </b></font> <small class="small">söndag 20 november av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Rickard</a></small><br>
Adrian's Rojak Pot, eller ARP som de också kallar sig har både uppdaterat en äldre guide samt publicerat en helt ny sådan.
<br />
<br />Uppdateringen berör deras jämförelseguide av grafikkort. Det är en stor och lång lista på de allra flesta grafikkort på marknaden, där de listar egenskaper, specifikationer, minneshastighet med mera. I uppdateringen har de lagt till 7800 GTX 512MB- och GeForce 6800 GS-korten. Listan består av sammanlagt 244 olika grafikkort. Klicka <a href="http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=88" target="_blank">här</a> för att komma till guiden.
<br />
<br />Deras nya guide som de publicerade idag handlar om spyware, de går igenom diverse spyware-program och beskriver hur man enklast blir av med spionprogrammen. Vill du veta mer kan du klicka <a href="http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=270" target="_blank">här</a>.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Fortfarande inget X800 GTO med.

Visa signatur

Intel Core i7 965 EE @ 4 GHz
Foxconn BloodRage X58
ATI HD 4870 + Accelero S1 Rev2 + 2st Zalman 120mm