Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2003

x800gto kan jag få +4pipes

Hur är det nu egentligen?
Kan jag flasha mitt grafikkort för få 4 extra pipes?
Infon i atitool:
Device id: 5549
Chip type: R423
Config die fuses: 0xEFF7FFFF
Config substrate fuses: 0xFFFFFF9F

I enhetshanteraren står det dessutom Radeon x800pro fast det ska vara x800gto

Kan man förstöra kortet om man gör fel?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2005

Tyvär så tror jag du har fått ett av de nya korten och dessa ska tydligen inte gå att låsa upp (vet inte om det går i hardware däremot).
Inväntar själv ett kort från Db.se och eftersom de påstår att de ska ha lagt undan ett kort då min beställning kom så hoppas jag på att det är ett upplåsbart kort.

Kan hända att jag har fel om mitt påstående ovan men om jag inte har det så kan jag bara beklaga detta.

Edit: det ovan visade sig inte alls vara korrekt så bortse från detta, ifall en moderator läser detta så kan han ta bort detta inlägg (man kan väl inte själv ta bort ett inlägg eller?)

Jack of all trades

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borlänge
Registrerad
Dec 2003

Kolla här i stället för att lyssna på CorranHorn (jag har samma info som du och har låst upp mitt Connect3D) http://www.techsweden.org/forum/viewtopic.php?t=108152

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2005
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yogge
Kolla här i stället för att lyssna på CorranHorn (jag har samma info som du och har låst upp mitt Connect3D) http://www.techsweden.org/forum/viewtopic.php?t=108152

-----------------

Fanken, tur att du var snabb och såg det, vill ju bara hjälpa inte skällpa:).

Jack of all trades

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2003
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yogge
Kolla här i stället för att lyssna på CorranHorn (jag har samma info som du och har låst upp mitt Connect3D) http://www.techsweden.org/forum/viewtopic.php?t=108152

Står det x800pro även för dig i enhetshanteraren?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2003

enhethanteraren hittar alla Conect3d:s x800 GTO och namnsätter den till x800Pro, konstigt nog. Har förmodligen nått med bioset i x800 o göra. Flashar man till ett 800xt pe kommer enhetshanterarne hitta x800xt pe. finurligt det där.

(står x800 pro hos mig med)

Ja, ditt graffe komer gå o flasha, F:en siter på rätt ställe, se länk;
http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/127

Dfi LP Ultra-d - A64 3200+ LBBWE 0529 APAW - 512 Twinmos Speed - Hitachi DS 160Gb - C3D x800 gto@16p@ 550/520 - Hiper 480W type-R

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2003

Ok, ska prova imorgon då. Tack för hjälpen iaf