Permalänk
Medlem

Problem med AMD X2 4400+

Hej på er dataproffs!

AMD Athlon 64 X2 4400+
2x1024MB DDR 400
Maxtor DiamondMax 10 6V300F0
WinFast NF4SK8AA Moderkort
Leadtek Geforce 7900GTX 512MB
LiteOn DVD+-RW Duallayer
TB Multimedia tangentbord
Logitech G5 Mus
Samsung 940BF
Nätagg FSP Epsilon, 600w, ATX v2.01
Xion ATX Låda

Jag köpte följande system förra veckan på Xcore i Uppsala och har haft stora problem att få allt att flyta bra i spel.

I nästan samtliga spel jag testas så upplever jag småryck när jag spelar, FPS:en är som förväntat hög och tillfredsställande, men de här smårycken förtar nöjet som jag planerade att ha med min nya spelburk.

Jag har installerat drivrutinen för processorn på amd.com. Efter att jag har gjort det så kvarstår dock problemet. Jag har läst att det ska finnas en hotfix som heter ungefär winxpdualcorehotfix och den har jag försökt ladda hem men den har naturligtvis inte fungerat med mitt svenska xp utan uppmanar mig att använda en fil som fungerar med mitt språk.

Jag har ryckt mig i håret, suttit uppe till 0600 på morgonen, bankat i väggen och velat sparka in datorn. Det sistnämda sparar jag till senare så vida det inte löser sig nu.

Jag kan säga att jag är så hjärtligt trött på det här, jag köpte den här daton för att kunna spela spel problemfritt.

Jag erbjuder 200 :- till valfritt konto (paypal, nordea, whatever) med detsamma när en lösning kommit upp som löst mitt problem.

Permalänk
Medlem

Om du har en legal kopia av windows kan du ringa microsoft eller maila dom angående hotfix för svenskt os.

*upptäckte precis att du ju tydligen har en legal kopia så då är det väl bara att ringa/maila då misstänker jag*

Permalänk
Medlem

Om det kvarstår problem så kan du pm:a din epost så skickar jag hotfixen till dig gratis.

Permalänk
Medlem

Tack cyberhof men hittade den på svenska och har laddat ner och kört den. Problemen kvarstår dock

Permalänk
Medlem

Du råkar inte ha cool n quiet igång (I windows eller bios)?
Jag vet att det i så fall kan ställa till problem.

Permalänk
Medlem

Har du Everest installerat...? Har samma symptom med hack när ja har Everest i gång samtidigt som jag spelar eller gör nått annat för den delen oxo...

Permalänk
Medlem

Nej cool n quiet är avstängt. Everest har jag inte heller.

Permalänk
Medlem

Ok vart hittade du hotfixen för svenska`?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ThunderHawk82
Ok vart hittade du hotfixen för svenska`?

http://andreas.lightsoft.se/?p=57

varsågod

Permalänk
Medlem

Tackar