Permalänk
Medlem

Extra usb bakplåt

Är det någon som vet var man kan köpa en extra usb bakplåt? Jag har 3st interna kontakter för USB som jag vill kunna använda i bak på datorn. Jag vet att tanken är att man ska dra dom till fronten på lådan men jag gillar inte att ha kablar i fram på lådan. Jag behöver också hitta motsvarande med firewire. Har letat på dustin, datorbutiken, komplett och googlat utan att hitta någon försäljare av dessa.

Permalänk
Medlem

Följer oftast med till moderkort som tillbehör. Bara att lägga ut en annons för att köpa en "usbhubb". Har själv en som jag inte använder mig av.

jh22di@bredband.net

Permalänk
Medlem

Jo jag vet att de följer med, tyvärr så följde det bara med 1 denna gången.

Dessutom så har inte moderkorts tillverkarna kommit överens om vilken pinne på moderkortet som ska göra vad. Det är inte ens säkert att det stämmer mellan olika modeller från samma moderkortstillverkare.

Det är anledningen till att jag inte kan använda de gamla jag hade i datorn utan att flytta om pinnarna. Samt att det ställer till det om jag nu ska köpa från andra användare som inte använder sina.

Eftersom jag ändå blir tvungen att flytta om pinnarna så kan jag lika gärna köpa delar från ELFA och sätta ihop sladdar själv. Om jag nu inte hittar färdiga att köpa någonstans.