Problem med ASUS AI Booster 2.00.70 till ASUS A8N32-SLI Deluxe

Permalänk
Medlem

Problem med ASUS AI Booster 2.00.70 till ASUS A8N32-SLI Deluxe

Jag har lite problem med min AI Boster, den visar inte de riktiga voltvärdena, så att jag måste ändå sköta min klockning i BIOS. T.ex. core volten kan jag bara dra upp på 1.4125 i AI Boostern medans den går att dra upp i en bit över 1.5 i BIOS, detsamma gäller minnesvolten som bara kan dras upp i 3 till skillnad mot 3.2. Jag hade tänkt att kanske testa Q-fan kontrollen men jag kan aktivera den men jag kan inte justera till vilken temeratur som den ska öka fläkthastigheten. Jag har provat en nyare version av AI Booster men var inte kompatibel med mitt moderkort så det blev bara en massa felmeddelanden. Är det någon annan som har haft liknanade problem eller är det bara jag som har råkat ut för detta. Vad gäller Q-fan så kan jag iof inte se något värde i BIOS heller för den och i ASUS Probe II 1.00.43 ligger värdet låst till 72 grader, vilket är lite väl sent för att fläktarna ska börja arbeta.

Permalänk
Medlem

Re: Problem med ASUS AI Booster 2.00.70 till ASUS A8N32-SLI Deluxe

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Prezident
Jag har lite problem med min AI Boster, den visar inte de riktiga voltvärdena, så att jag måste ändå sköta min klockning i BIOS. T.ex. core volten kan jag bara dra upp på 1.4125 i AI Boostern medans den går att dra upp i en bit över 1.5 i BIOS, detsamma gäller minnesvolten som bara kan dras upp i 3 till skillnad mot 3.2. Jag hade tänkt att kanske testa Q-fan kontrollen men jag kan aktivera den men jag kan inte justera till vilken temeratur som den ska öka fläkthastigheten. Jag har provat en nyare version av AI Booster men var inte kompatibel med mitt moderkort så det blev bara en massa felmeddelanden. Är det någon annan som har haft liknanade problem eller är det bara jag som har råkat ut för detta. Vad gäller Q-fan så kan jag iof inte se något värde i BIOS heller för den och i ASUS Probe II 1.00.43 ligger värdet låst till 72 grader, vilket är lite väl sent för att fläktarna ska börja arbeta.

Har inte kollat volt delen men min qfan är låst till 72° hur jag än gör.