MSI K8T NEO2-F V2 + AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz passar de??

Permalänk
Medlem

MSI K8T NEO2-F V2 + AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz passar de??

hejsan skulle ha köpt en amd 64 4000+ 1 mb innan, men den tog ju slut klumpigt, så nu är de nya ideér:

vad trors om detta modekort:
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=MSIK8TNEO2FV...

med denna processorn Processor:
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=309861

har ett agp kort, XFX GeForce 6800GS. skulle detta passa ihop och är det bra grejor? och går det kanske att klocka lite??

skulle ni ha en bättre ideé, måste passa mitt agp kom annars med andra förslag på modekort och cpu som passar till mitt agp då.

ska väll hällst hamna runt 3000 +- lite.

eller om man ska ta o köpa en
http://komplett.se/k/ki.asp?sku=322631
istället, den ska visst sopa mattan mot amds amds athlon64/FX tror ni att inverstera i en sån??

Permalänk
Medlem

Jo, om du kan vänta till åtminstone till efter 12:e Augusti när komplett får in 197st så är Intel Core Duo det bättre alternativet. Ring och kontrollera hur många beställningar de har fått in först bara... Jag har en känsla av att Core Duo kommer att vara slutsålda ett tag framöver (om man inte förbeställer)

Att Intel sopar mattan med AMD i CPU testerna är kanske egentligen så intressant om man inte köper senaste värsting modellen (och spelar spel som är mycket starkt beroende på cpu:n). (1) AMD sänker ju priserna också.
Synd bara att den endast stödjer 2 GB minne, men du kanske redan har minne så det räcker? Via's K8T800 chipset ska väl prestera hyfsat.Annars ska välan det därninga moderkakan duga. Jag vet att jag funderade på det kortet men köpte ett Abit UL8 istället eftersom det har fler minnesplatser och stödjer mer minne.

(1) Konstigt hur man ändrat inställning till CPU tester när den andra sidan plötsligt börjar bli bättre.
En poäng är i alla fall att för spel så är inte värsting CPU:n det viktigaste utan ett eller två värsting grafikkort viktigare.

Permalänk
Medlem

A7V tackar för din komentar, det du skaffade verkade inte så dummt du! är det bra då? går de o klocka och så? för i så fall kanske det kan bli ett sånt istället!

//nicke