Permalänk
Medlem

Nytt system.

Ska inhandla en ny stationär och vet inte riktigt vad jag ska köpa. Verkar ju som om en E6600 är ett vettigt alternativ men hur beställer man den och var? Samt när får man den då? Skulle uppskatta om nån kunde fixa ihop ett vettigt alternativ till dator. Har en hyfsad budget men vill ju inte slänga pengar i sjön. Vore trevligt om den var tyst också

Permalänk
Medlem

Det är bra om du slänger in en summa du vill ha.. under 10000 , udner 20000? _30000_ kanske?

Du kan ju vänta med att köpa Duo Core.. Finns inga moderkort, eller jo 2 st finns de, så vänta lite tills de bra skaparna kommer med moderkrot med stöd till Conroe. Ha tålamod, de kommer allt snart. Eller så kan du ju överväga att införskaffa en AMD Am2 med en X2 processor, med tanke på att priset rasade nyss. Sen när de gäller minnen så finns det ett par 5400 (675 mhz) från Corsair TWIN2X minnen som är på CL4 och ganska bra timmings... Eller varför inte Kingston DDR2 HyperX, bättre timming, dock lite dyrare.
När de gäller grafikkort ja du.. dyrt grafikkort?
Asus GeForce 7900GTX 512MB kostar väl 5000.. billigt, ta ett 7600GT med DDR3 minnen. Vill du ha ännu billigare, välj ett grafikkort med DDR2 . men då får du inget vidare bra kort.