Permalänk
Medlem

CMOS, explorer.exe

Hej jag provade ändra en jumper på mitt moderkort( och sedan ändra tillbaka)

och nu fungerar inte explorer.exe

jag var tvungen att starta firefox manuellt via aktivitetshanteraren,

efter jag lekte med jumpern och provade starta så stod det att CMOS batteriet var lågt och sedan när jag loggade in så stod det att registret återställts.

nu fungear inte explorer.exe (startmenyn , mappar osv.) hälp mig snälla vad ska jag göra? jag har provat starta explorer.exe manuellt med det fungerar inte.

snälla hjälp detta är frustrerande

Permalänk
Medlem

Klassiskt felbild av ett så kallat ID 10-T fel, orsakad av SBT.

Lösning: Ominstallera Operativ-Systemet.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av User101
Klassiskt felbild av ett så kallat ID 10-T fel, orsakad av SBT.

Lösning: Ominstallera Operativ-Systemet.

Du kunde nästan lika gärna ha skrivit att det är IDE-kontrollern i ljudkortets nätverkkontroller under processorn som har frusit sönder.
Och problemet går säkert att lösa utan att formatera.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blomqvist
Du kunde nästan lika gärna ha skrivit att det är IDE-kontrollern i ljudkortets nätverkkontroller under processorn som har frusit sönder.
Och problemet går säkert att lösa utan att formatera.

Vem sa något om att formatera om?
Medelnivån för läsförståelse sjunker för varje år som går verkar det som.

Permalänk
Medlem

Det är IDE-kontrollern i ljudkortets nätverkskontroller under processorn som har frusit sönder.

Du måste nog formatera om datorn för att lösa det.

Permalänk
Medlem

Kan du inte starta explorer.exe manuellt då?

Permalänk
Medlem

Pilla inte på saker du inte kan något om nästa gång