Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2005

Irriterande problem.

Hejsvejs, tänkte fråga lite angående min dator, som snart kommer att driva mig till vansinne. Det är så här att jag har haft datorn i runt ett år, den har funkat helt okej. Men på senaste tid har den bara börjat att stänga ner sig själv, precis som om någon ryckte ur nätaggregatet. Detta förekommer väldigt ofta, kan vara från 1 mins chattande till 40 minuters spelande. Detta har pågot förut också, men bara några enstaka gånger, sen har det varit bra i ett tag, sen har det kommit tillbaka. Systemet finns nedan.

QTEC, 400W

Ge-force FX5700 AGP.

Amd Athlon 64, 3400 + S754

ABIT NF8 series.

Har kollat tempen på cpun, och den är som den ska, runt 42 grader.

Tempen i chassit är också normal.

Har tagigt ut alla chassifläcktar för o se om det är nätagget, men ingen skillnad

Tacksamm för svar.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vaasa/Finland
Registrerad
Dec 2001

QTEC, 400W <- Där har du nog boven, testa med ett nytt
agg så kommer det nog fungera bättre.

WS: Asrock z87 Killer | i5 4670k@4,0GHz - CM 212EVO | Corsair 16GB | Asus GTX1060 Turbo 6GB | Jonsbo W2
HTPC: Asrock H61M-DGS | i3 3240 | GTX780 | Corsair 8GB | Chieftec HM-02B-OP
NAS: QNAP TS-431 - 4x4TB WD RED
Laptops: MacBook Pro Retina Late 2013 | Asus X540Y

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Skellefteå
Registrerad
Dec 2005

som inte är från Qtec alltså

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2005

Haha, förstår.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2004

jag har haft samma problem. Mitt problem var att det var för mkt damm i fläktarna faktiskt