Permalänk
Medlem

Airport Express?

Måste man vara ansluten till Airport Express och surfa via det för att köra det i iTunes med musiken trådlöst. Jag skulle vilja köra iTunes till den men högtalarna finns dock på ett helt annat ställe än bredbandsmodemet och kan inte göra både och...

Permalänk
Medlem

Du måste inte ha en Airport Express för att kunna skicka ljudet trådlöst till dina högtalare. Däremot är AE en mycket snygg, enkel, praktisk och väl fungerande lösning för ändamålet (har en själv fungerar kanon). Dock finns det andra lösningar från exempelvis D-link som dessutom även kan skicka video mm trådlöst.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mikaelto
...från exempelvis D-link som dessutom även kan skicka video mm trådlöst.

Skulle du kunna berätta mer om det? Om man tex vill streama en divx till sin tv, hur gör man det med en sån där D-link? Måste man köpa något seperat som tar emot signlalerna eller räcker det med en tv och en dvd?

Permalänk
Medlem

Ledsen, såg att länken inte funka. Men om du kollar efter media-spelare på D-links hemsida så kommer du finna det du söker. Konceptet fungerar så att du ansluter en extern "låda" till din TV och stereo som film och musik skickas till trådlöst.
Från datorn skickas alltså film och musik till media-spelaren som sedan kopplas med kablar till TV respektive stereo.

Permalänk
Citat:

Varning: Följande adress är inte tillgänglig:

/index.html?go=jN7uAYLx/%20oIJaWVUDLYZU93ygJVYLelXSNvhLPG3yV3oVot4gKltbNlwaaRp7jwvEz2on%3Cbr%20/%3EGQTo48EB9buzKLiLUwYse7daYU=