Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Sep 2006

A8N-SLI SE + CNPS9500LED = sant?!

Hallå har ett troligen lite udda problem med min CNPS/A8N-kombination. Studsen som man ska stoppa i skruvhålen går inte ner så långt som på flashfilmen på Zalmans sida. Dom som man sedan ska skruva i enligt slutet på samma film alltså. Hur många har donat med denna fläkt+mobo kombination innan? Vet att A8N-SLI SE inte står med på kompatibilitetslistan men de flesta andra A8N-korten gör ju det. Är ett tag sedan man byggde dator men börjar fundera på att sälja grejerna för en struntsumma! Får inte heller av fronten på PC6070-chassit?! Hur får man av den utan att förstöra skruvarna på sidorna?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Registrerad
Apr 2005

Haft den fläkten på både ett vanligt A8N-SLI och nu på Deluxevarianten, utan problem.. förstår inte riktigt problemet, "studsen" vad e de?

Ta inte livet för allvarligt, du kommer ändå inte ur det levande!

Hiper Type R 580W - brann upp med en maxbelastning på 77W!!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlskoga
Registrerad
Jul 2006

Har det med utan några problem, gäller bara att vända fälkten rätt så den "blåser" i datorns luftströmsriktning, antar att det är socket 939 vi talar och då fick man pilla in "pinnen" som fäster fläkten igenom kopparrören, lite krångligt men funkar bra...lycka till..

i7 3770K | Asus 77-pro | 16GB Corsair | Gigabyte 290X | Corsair Force 120GB SSD |