Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedemora
Registrerad
Okt 2006

Cpu-Använding 100%

Hej nu är det så att jag har problem med min dator,problemet är att min cpu ligger på 100% hela tiden. har formaterat,plockat isär och plockat ihop den men det är samma problem. Vad kan felet vara ?,snälla hjälp mig
(MIN DATOR)
AMD64 3000+.aspire 500w,512 mb minne,Geeforce fx 5700ultra.

DATORKIT SÄLJES TILL ETT KANONPRIS! /PM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Jan 2004

Vilken process är det som drar mest då?

Gigabyte GA-AB350 Gaming 3...AMD Ryzen 5 1500X @ 3967MHz/1.30V...EK-KIT S240...Fractal Design Define R5 "Black"
Corsair Vengeance LPX Red 2x8GB 3200MHz...Sapphire Nitro+ RX 580 4GB @ 1515/1875MHz...Alphacool GPX-A 580 M02
Samsung S27E390H...Cherry DW 5100...Logitech MX Master 2S...Corsair RM650x Gold
Samsung 850 EVO 250GB x 2...Seagate FireCuda 2.5" 2TB...WD Elements Desktop 3.0 4TB x 2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
V frölunda
Registrerad
Aug 2006

Det är antagligen ett program som har buggat ur.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Feb 2005

Kolla vilken process det är och till vilket program den tillhör, när du har fått reda på det så kan du avinstallera det och installera det igen men innan du installerar det igen så kan du kolla så cpu användningen har gott ner.

Lycka till

MVH: chrilleh
Antec 1200| Asus Maximus III Formula| Intel i5-760 2.8GHZ@4.07GHZ| ASUS Geforce GTX 480 1536MB| Kingston HyperX 4x2GB DDR3 1600MHz | Corsair Force 120GB SSD| Corceair Nova 64GB SSD| WD 2TB SATAII| Seagate FreeAgent Goflex 1TB Extern| Samsung Syncmaster 2333SW

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedemora
Registrerad
Okt 2006
Citat:

Ursprungligen inskrivet av chrilleh
Kolla vilken process det är och till vilket program den tillhör, när du har fått reda på det så kan du avinstallera det och installera det igen men innan du installerar det igen så kan du kolla så cpu användningen har gott ner.

Lycka till

Det är nämligen så att det hoppar ifrån alla processer :S

DATORKIT SÄLJES TILL ETT KANONPRIS! /PM