Intel Celeron 400-specifikationer

Permalänk
Melding Plague

Intel Celeron 400-specifikationer

Vi har tidigare rapporterat att processorkärnan Conroe-L inte skall användas på någon ny Pentium-processorserie utan endast på den kommande Celeron 400-serien. Det har nu dykt upp specifikationer på denna budgetserie som skall lanseras i tredje kvartalet nästa år.

Läs nyheten: Intel Celeron 400-specifikationer

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk

Kan bli prisvärd om den klockar bra. Förutsättningarna finns ju.

Visa signatur

Most of one's life is one prolonged effort to prevent oneself from thinking. People intoxicate themselves with work so they won't see how they really are. - Aldous Huxley

Permalänk
Avstängd
Permalänk
Medlem

Ser ju ut att vara ganska bra speccs ändå, för att vara en celeron

Visa signatur

Intel Core i7 965 EE @ 4 GHz
Foxconn BloodRage X58
ATI HD 4870 + Accelero S1 Rev2 + 2st Zalman 120mm

Permalänk
Medlem

Trevligt trevligt, kanske blir bra budget prollar!

Visa signatur

Antingen ska du hålla dig lugn, eller slå så det känns.

Permalänk
Medlem

Tredje kvartalet känns väldigt långt bort. Att dessutom gå från 3.33Ghz idag till 2.0Ghz om 10mån känns inte som någon större utveckling. Med en riktig agressiv prissättning kanske det blir en arvtagare till duron men det känns tveksamt, då måste priset ned under 300kr.

Permalänk
Medlem

Den är single core väl? Bör bli ganska strömsnål i så fall och kanske ett bra val till en enkel hemmaserver eller liknande.