Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Mar 2006

Minne problem

har ett par http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=327595 och jag kan inte köra dem på 800MHz när jag ställar dem på 800 i bios och startar om datorn så får jag fel medelande att en hårdvara fel blabla men under 800MHz funkar bra!!

vad är det för fel jag gör?
sen ser jag många sägar att dem kör dem på tex 985 eller mer hur gör man det?jag vet att man ska klocka datorn frö att komma upp i det men när jag höjer FSB typ till 230x13 så kollar jag i evert och då kommar jag upp i 370MHz som max?!!!

snälla kan ni hjälpa mig vad som är felet

en fråga till
jag har läst alla faq som finns på sidan men dem hjälpar inte min problem när jag klockar datorn så kommar jag upp i 2,9 men instabil och jag har gjort allt höjd V på cpun och minnen och allat som ni kan tänka er..
lite om min dator:

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=325294
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=321031
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=327595
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=308851
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=327440

snälla kan ni hjälpa mig vad som är felet

Jätte tacksam för hjälp

Windows XP SP2,Asrock 939Dual-SATA2 PCI-E och AGP,AMD Athlon 64 3700+ GHz@ 2,6 GHz,Maxtor 160Gb 8Mb 7200rp ,7950 GT PCI-E 97,27,G.Skill F1-3200PHU2-2GBZX CAS 2.3.2.6,Deltaco psu-217 450w

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2004

kollat din verkliga hastighet med sisandra soft?

Dator - Eizo S2431W, Phantek Enthoo Pro, Intel i7 4970K, CM Hyper EVO 212, Asus Z97, Samsung SSD 840 Pro 128GB, 16 gb Kingston DDR 3 1833Mhz, Gigabyte Geforce Windforce 970, Asus Zonar DG, 2st x 3 TB WD RED, Logitech MX518, Sennheiser Momentum, Qpad Pro MK80!