Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-
Registrerad
Okt 2006

passar minnerna?

passar

OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 2048MB KIT, w/two 1024MB PC6400 XTC, CL5-5-5-15

ihop med

Asus M2N-E SLI, nForce 500 SLI, DDR2, Socket-AM2, GbLAN, ATX, PCI-Ex16

tacksam för svar

-

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Värnamo
Registrerad
Maj 2004

ska väl funka ihop

Cooler Master Cosmos S 1100
INTEL CORE I7 930 2.8GHZ 8MB S-1366
GIGABYTE GA-X58A-UD7
Kingston HyperX DDR3 PC12800/1600MHz CL9 3x2GB
XFX ATI Radeon HD 4770 512MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-
Registrerad
Okt 2006

okej då är det fel på processorn eller moderkortet..för den startar i 5 sek sen slocknar den

-

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2006

Verkar som fler personer än du haft problem med att moderkortet är kräsen om vilka minnen som funkar, och vilka som inte.

Vad det har med att göra har jag faktiskt ingen aning om.

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=329411

Core i7 8700K | 32GB RAM | MSI GTX 1080 Twin Frozr | Asus Xonar Essence STX| Fractal Design Define R6 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
The Rock
Registrerad
Nov 2004

jag hade liknande problem!
Har du satt dem i dual channel? Jag kunde inte ha mina minnen i dual, fick liknande problem då. Satte de "vanligt" och då funkade det.
Efter en biosuppdatering fungerar det dock med dual igen!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2002

Ibland kan det hjälpa att testa minnena i de andra minnes slotarna... Lycka till!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-
Registrerad
Okt 2006

har testat utan minne .. samma fel ändå.. och har lämnat in moderkortet ..dom sa att den var OK! vad kan det vara annars

-